asyanin_annesi 5253 bende tam tersi oldu ben çok etkilendim içinde kayboldum bittiğinde ise bir hafta etkisinden çıkamadım üzüldüm hep aklıma geldi hatta tekrar okumak istiyorum
asyanin_annesi ArtHistory o kitabı çok merak ediyorum nasıl güzel mi kitap.Bahadır Yenişehirli oğlunu da takip ediyorum muhteşem bi adam zaten payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin paşa rolünde oynuyor
ArtHistory asyanin_annesi güzel gidiyor, Bahadır abinin Antalya daki hiçbir konferansını kaçırmadım, Hakan Abi’(Mahmud Paşa) nin de öyle. Ben tarzını seviyorum, zaten derya deniz ama yüzmesini bilene😉Tavsiye ederim.
mevsimsmom Kızlar aranızda bookstagram varsa takipleşmek isterim. Bir kitapsever olarak kitap sayfam var, göz atmak, tavsiye almak isteyen olursa cansunun_kitapligi sayfamın adı 🌸
Pedagog_anne mevsimsmom ne tarz bi program kitap okunan programlar var mı bildiğiniz bir tane o tarz program indirmiştim hatta kürk mantolu madonnayı o programdan okumuştum sonra ücretsiz pek bulamadım program
deletedmom1106 tlynlll kesinlikleokurken karakterleri kendin ve cevrendeki insanları hayal edıyosun bitmesini istemediğin dizi gibi 🥰🥰
Tosbikanne 2lokummannesiii ben daha çok dini kitapları okuyorum son okuduğum Bi kitap var suan yarısındayım ama böyle bişey okumadım bu zamana kadar hiçbir hayal ürünü içermeyen tamamen yaşanmış Bi hayat hikayesi ☹️
Mervearassss 2lokummannesiii Ben her ay 5 tane fix alırım şimdi okuduğum kitap sen geldin bahar geldi🥰
curly_mom Pnravc Bin Muhteşem Güneş i duymamıştım 🙄 Keşke hiç öyle olaylar yaşanmasa çocuklar hep mutlu olsa 😔🤲🏼
asyanin_annesi ArtHistory ya ne güzel bizde sete ziyarete gitmiştim ama ne yazık ki karşılamadık çok istiyordum onu görmeyi.ekipden diğerlerini gördük bidar sultan İngiliz sefiri şehzade nurettin ve şehzade Abdülkadir ondan önce Ahmet paşa asaf Emre bide by karasu ile konferansa katılmıştık sete gittiğimizde ise diğerlerini gördük ama en çok da Tahsin paşayı görmek istiyordum nasip olmadı. Dediğiniz gibi değişik tarzı var 😉