sedasnglr93 2lokummannesiii bebeğim yeni doğdu daha yirmi günlük harika haftalar kitabında ilgili bölümleri okudum az önce , bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler kitabımdan yine ilgili bölümleri okudum bugün ki okumamı tamamladım 🥰
Ceylanceylin 2lokummannesiii ben PDF olarak indirip okuyorum çocuklar kitabı yırtıkları için,🤭 Gülseren budayıcıoğlu nun kitaplarını çok severek okuyorum
Pnravc Adeviyee bin muhteşem güneşin yazarı halid hüseyin in bide uçurtma avcısı diye bir kitabı var o da çok güzel çocuk tacizine dikkat çekiyor mutlaka okuyun
Aygldgnc 2lokummannesiii bebek bakım sorunlarına mucize çözümleri okuyorum tracy hogg un kitabı şiddetle tavsiye ederim özellikle ilk anneliği tadanlara 🥰
2lokummannesiii Ayprens sarah jionun tüm kitaplarını okudum 😂 Böğürtlen kışı ve yağmur sonrası tavsiye ederim😂
Ayprens 2lokummannesiii böğürtlen kışını okudum bitti işte bu ikisini bir almıştım bunu hala bitiremedim yarıdayım çok güzel ama ya insanı alıp götürüyor
Maviyesil121212 birminikdev yok tuvalet eğitimi zamanımız geldi ama öncesinde iletisimi de öğrensem fena olmaz dedim 🙈