Sumeyra87 Bendeanneoldum ne kadar beklenmeli sizce satis icin.birde holoyu satarken 2500 hot kesiyorya o nedemek oluyor🤔
Eylulismom [silindi] toplam emir tutarı 0.05 den büyük olmalı diye uyarı veriyor satın alma yapamıyorum neden acaba
Eylulismom [silindi] binance daha önce 100 attım sonra 90 şumdi tekrar 80 tl almaya çalışıyorum öyle uyarı veriyo anlamadım hani miktar mı az geliyor acaba öğrenmeye çalışıyorum da 🙈
Sumeyra87 [silindi] yok almak icin sormuyorum sabah almistik zaten satarken mesela sat yazan yere giriyoruz ya holoda 2500 hot kesiyor o ne oluyor btt de yok mesela oyle bisey
Ylmzyagmur Bendeanneoldum bn su kadar olursa diye limit koyup satmak istyrm ama oda olmuyor acaba dediginiz gibi yeterince hot yok ondan mi satış emrini kabul etmiyordur.
Aze1903 bsr1453 Yatırım yapanların beklentisine çok yaklaştı, beklentiye ulaşıldığı zaman btt yüklenme olacak o yüzden kaçırmayın. Yatırım tavsiyem budur.
bsr1453 Aze1903 çok teşekkürler çok saolun grafikte şuan holo yeşil 2110 civarlarında eksiye dönerse daha da azalır mı acaba yarım saate yapalımmı eklemeyi o zaman 🦋🦋🦋kusura bakmayın böyle soruyoruz ama 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aze1903 bsr1453 Kusura ben bakmıyorum 😂 1 ay bekliceksen al ama al sat yapicaksan biraz daha bekle. Chz birazdaan dusucek, o düşünce Holo ve btt yukselicek 😉
bsr1453 Aze1903 tamam yok al sat değil yıl sonuna kadar beklicek sizce mantıklımı o zamana kadar beklerse baya kar olur heralde☺️