Sumeyra87 Bendeanneoldum ne kadar beklenmeli sizce satis icin.birde holoyu satarken 2500 hot kesiyorya o nedemek oluyor🤔
Ylmzyagmur Bendeanneoldum bn su kadar olursa diye limit koyup satmak istyrm ama oda olmuyor acaba dediginiz gibi yeterince hot yok ondan mi satış emrini kabul etmiyordur.
Eylulismom [silindi] toplam emir tutarı 0.05 den büyük olmalı diye uyarı veriyor satın alma yapamıyorum neden acaba
Eylulismom [silindi] binance daha önce 100 attım sonra 90 şumdi tekrar 80 tl almaya çalışıyorum öyle uyarı veriyo anlamadım hani miktar mı az geliyor acaba öğrenmeye çalışıyorum da 🙈
Sumeyra87 [silindi] yok almak icin sormuyorum sabah almistik zaten satarken mesela sat yazan yere giriyoruz ya holoda 2500 hot kesiyor o ne oluyor btt de yok mesela oyle bisey
Aze1903 bsr1453 Yatırım yapanların beklentisine çok yaklaştı, beklentiye ulaşıldığı zaman btt yüklenme olacak o yüzden kaçırmayın. Yatırım tavsiyem budur.
bsr1453 Aze1903 çok teşekkürler çok saolun grafikte şuan holo yeşil 2110 civarlarında eksiye dönerse daha da azalır mı acaba yarım saate yapalımmı eklemeyi o zaman 🦋🦋🦋kusura bakmayın böyle soruyoruz ama 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aze1903 bsr1453 Kusura ben bakmıyorum 😂 1 ay bekliceksen al ama al sat yapicaksan biraz daha bekle. Chz birazdaan dusucek, o düşünce Holo ve btt yukselicek 😉