Sumeyra87 [silindi] hani kolay al sat varya oradan sata girdigin zaman altta 2500 hot kesinti cikiyor onu sormustum
Css Aze1903 merhabalar 1 haftadır yorumlarınızı okuyorum gerçekten çok isabetli tahminler yapiorsunuz.Haftasonu yasaktan dolayı para yatiramadik bankaya.Diycegim oki btt icin gecmi kaldık saat kaç gibi yatırım yapmaliyiz
ilkgozagrimmmm Aze1903 Bende size danışayım. Bizde deneme amaçlı holo ve btt aldık uzun vadede mi katlanır yani ara ara para atıp almak mı mantıklı yoksa btt düşecek diyorlar ordan çekmek mi . Uzun vade mi kazandırıyor yani yoksa al sat mı takip edip sizce
mechule Sumeyra87 piyasadan holoya girip alış-satış yerindeki satıştan yapıyoruz cüzdana aktarılıyor para ordan hesaba çekiliyor. En az 1000 holo olması gerekiyormuş satmak için. O kısımdaki 2500 ne onu bende bilmiyorum yeniyim canım videodan öğrendiğimi anlatıyorum sana da
Busranixx Yigitosmanbebek evet. Kripto paralar uygulamayı yükleyip istediğinin içine para yatırıyorsun, coin yükselirse paranda değerleniyor. Düşerse paranda düşüyor
Bebegimm1 Aze1903 merhaba bu btt holo alirken tl karsiligini nasil hesaplıyorz yani 10tl var diyelim kaça bolup carpiyoruz ayy anlatamadm tam galiba 🤦♀️ suan btt 80 diyelim elimde 500tl var kafamda hesap yaparken 90a ciktiginda 90 ı kaça bolup carpiyoruz neyle işlem yapiyorum 😊 birde sizce btt suan satilir mi yoksa daha cikar mi
Aze1903 Bebegimm1 500/0,08(alış fiyatın)= burdan aldığın adet çıkıyor, kar içinde adet çarpı satış fiyatın. Yani 500/0.08= 6250 adet almıs oldun Kar da 6250*(satış fiyatın yani 0.09)= 562.5 Toplam kar 562.5-500= 62.5 işte böyle ☺️
Sumeyra87 mechule tsk ederim.videodan bende baktim diyorki kolay al sattan satis yapmayin o en ucuz fiyata satiyormus galiba o sekil anladim ben.
mechule Sumeyra87 olabilir. Cesaret edip çok para atamıyorum zaten küçük küçük gidiyorum bakalım şimdilik holoya yatırmıştım 200 btt ye 10 lira attım öylesine %70 artmış şimdi ya keşke daha fazla atsaydım diyorum şimdi de 😀
Elbiii Aze1903 mrblar hangilerine yatırım yaptınız bende ypmak istiyorum ve ne kadar yatırım yapmalıyız 🙏🌸