Busragokceberra Aze1903 ben daha alamadım Binance tr onaylamadi kimlik doğrulamayi şimdi alsam yüksek mi
jolene Aze1903 merhaba, şuan yeni başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayacak biri için nereye yatırmayı tavsiye edersiniz? Beklemeli mi, hemen bugun mü başlamalı? 🤔
Cevriye_Hanim Aze1903 peki şeyi sormak istiyorum wın nasıl dünden beri baya yükseldi düşünce yatırım yapmak ne derece mantıklı olur
Aze1903 Cevriye_Hanim Win tronun alt coini o yüzden tron yükselince winde yükselir. Şuan ki değerinin düşmesini bekleyin, en az %30 düşücek. Şimdi alirsaniz %100 ünü kaybedersiniz.
Kuzey06 Aze1903 btt almıştım daha öncesinden bugunde holo alayım mı tavsiye edermisiniz. Henüz yeni başladım çözmeye çalışıyorum ☺️
Sumeyra87 Bendeanneoldum mesela biz parca parca 900 tl yi bolduk ya cuzdanda ana ekranda 913 tl yaziyo 13 tl bizim karimizmi oluyor toplamda
Marinedeniz Aze1903 canm ben ndn bulamiyorum ki win diye baktim w ile baslayan baska iki tane coin cikior :/
Aze1903 Kuzey06 Holo şimdi yükselişte, akşam 7 ile 8 arası alabilirsiniz. Btt alabilirsiniz şuan da ;)
Minikalparslan Kuzey06 şuan sakın almayın sabah - 10 lardaydı baya düştü şuan artışta alırsanız zarar olur