Aze1903 Ozidem Tabi ki artacak, size neden düşüş yaşandığı soylim şuan ethereumdan cüzdan çıkışı oldu o yüzden düşüs yaşanıyor. Korkanlar paralarını çekiyor, asıl kemik kodro duruyor. Bekleyin. ( Tavsiyemdir)
Ezgimstf Aze1903 canım paribu çok sıkıntı yaşatıyor binancede holo var mi bulamadım varsa nasıl bulacağımı anlatabilir misin birde paribudan binanceye geçerken paribudakini satıp sonra tekrar binanceden mi alıyoruz yoksa direkt aktarabiliyor muyuz
Aze1903 PudraKokusu 2 bin TL yatirdiysaniz ve aceleniz yoksa 15 gün degil daha uzun düşünmenizi tavsiye ederim. Chz, btt ve Holo iyi bir yatırım coinleridir ilerisi için söylüyorum. Yani tronun coinleri. ;)
Busragokceberra Aze1903 ben daha alamadım Binance tr onaylamadi kimlik doğrulamayi şimdi alsam yüksek mi
jolene Aze1903 merhaba, şuan yeni başlamayı düşünüyorum. Yeni başlayacak biri için nereye yatırmayı tavsiye edersiniz? Beklemeli mi, hemen bugun mü başlamalı? 🤔
Cevriye_Hanim Aze1903 peki şeyi sormak istiyorum wın nasıl dünden beri baya yükseldi düşünce yatırım yapmak ne derece mantıklı olur
Aze1903 Cevriye_Hanim Win tronun alt coini o yüzden tron yükselince winde yükselir. Şuan ki değerinin düşmesini bekleyin, en az %30 düşücek. Şimdi alirsaniz %100 ünü kaybedersiniz.
Kuzey06 Aze1903 btt almıştım daha öncesinden bugunde holo alayım mı tavsiye edermisiniz. Henüz yeni başladım çözmeye çalışıyorum ☺️