Ezgimstf Aze1903 merhaba yorumları okudum da gerçekten çok heyecanlandim. Bana da yardımcı olur musunuz.. Yarın küçük bir yatırım yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı tavsiye edersiniz ve hangisinden alayım holo,btt vs vs
Aze1903 Ezgimstf Kazanmak gerçekten istiyorsanız cevap vericem. Benden tavsiye isteyenlerin çoğu anlattıklarımı umursamamış. Bakın hatta isim vermeden paylaşıcam arkadaşı oda kazanmak istedi bende bildiğimi soyledim umarım dinlemiş ve yatırmıştır çünkü yine dediğim çıktı. https://ibb.co/txd4Hn6
Can-1can Aze1903 Aze öncelikle ismin çok güzelmiş çok severim aze ismini 🥰 ayrıca ben de o posta yazan arkadaşın postunu okuyarak burda yazanlara bakarak holo ve btt aldım sene kısa vadede ay sonuna kadar tutmayı planlıyorum ufaktan kazanmaya başladım bir teşekkür de sana
Aze1903 Ezgimstf Btt gece 3 den sonra Çinliler yatırım için geleceği için yükselecek, Holo da artıcak. Diyelim ki bugün şimdi aldınız, bekleyin ve satmayın 1 ay sonra illaki şuan ki banttında üstüne gelecek ve yükselecek.
Aze1903 Ezgimstf Para ile ilgili muhatap bulacağınız bir uygulama olsun. Ben paribudayım. Şuan btt ve Holo yatırım için en iyi ikili, tabi al sat yapmicaksaniz.
Ezgimstf Aze1903 uzun vaade de olur kısa vaade de olur kısa vade için öneriniz var mi ufak ufak kazançlar elde edebileceğim
Zeynepzeyz Aze1903 merhaba ben sizi dinleyerek holo ve btt almıştım şuan yükseldi ve heycan yaptım satmalımıyım beklemede kalsın mı böyle sizce