Aze1903 Busragokceberra Örnek veriyorum 1000₺ yatiricaksiniz, şuan btt alirsaniz o parayla adet olarak fazla alırsınız ve fazla kazanırsınız ama Holo alırsanız adet az olur ve ona göre kazanırsınız.
Damlakutay Aze1903 meraba bişey sorcaktım ben holo aldım ama iki gün oldu bi artık azalış olmuyo cok fazla şu an bu şekilde demi bi artış yok henüz yoksa ben mi yanlış bişey yaptım
Ezgimstf Aze1903 merhaba yorumları okudum da gerçekten çok heyecanlandim. Bana da yardımcı olur musunuz.. Yarın küçük bir yatırım yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı tavsiye edersiniz ve hangisinden alayım holo,btt vs vs
Minikalparslan Bugün saat 2 den sonra holo eksilerdeyken 2500 tl ye 1790 tane holo aldım bakalım nolcak sene sonuna kadar unuttum bile o parayı kısmet 😬
Aze1903 Ezgimstf Kazanmak gerçekten istiyorsanız cevap vericem. Benden tavsiye isteyenlerin çoğu anlattıklarımı umursamamış. Bakın hatta isim vermeden paylaşıcam arkadaşı oda kazanmak istedi bende bildiğimi soyledim umarım dinlemiş ve yatırmıştır çünkü yine dediğim çıktı. https://ibb.co/txd4Hn6
Can-1can Aze1903 Aze öncelikle ismin çok güzelmiş çok severim aze ismini 🥰 ayrıca ben de o posta yazan arkadaşın postunu okuyarak burda yazanlara bakarak holo ve btt aldım sene kısa vadede ay sonuna kadar tutmayı planlıyorum ufaktan kazanmaya başladım bir teşekkür de sana