Bendeanneoldum Elifss paribu uygulaması üzerinden yapıyorz biz farklı uygulama kullananlarda var para yatırıp coinlerden satın alıyosunuz holo almıştık biz şuan yükselişte olduğu için paramzda yükseliyo
Yingyang demioz peki bişey daha sorayım size alım satım da altındakiyada dolardaki gibi makası kaç ne kadar
Toprak2509 Bendeanneoldum ben uygulama ismi zanneettm. Baktım. Nasıl yaptınız anlatrmsnz. Üyelik filan istiyor mu uygulama
Bendeanneoldum Lnr123 paribu uygulamsını indiriyorsun canım kayıt olduktan sonra para yüklüyosun hesabına orda bir sürü coin var hangisinden almak istiyorsan ondan alıyosun holo aldık biz şuan yükselişte olduğu içinde kazandırdı
Kubra_2019 Bendeanneoldum 💪💪💪 🤑paranın altında ezoldik sabah 07.00 de 👍 grafik öğrenin derim BTC yükseldi onun etkisi çok fazla.
Kubra_2019 Bendeanneoldum konuya tam hakim değilim eşim akşam 8 de istem gelince yemek çay faslı bitince pc den acıyor. Sizin öğrenip dönerim.
burcuali07 Patusko canım uygulamalardan pi diye gir indir çıkıyor yükle bilgilerini gir 12 saatte bir ya da müsait olunca gir ama en fazla 12 saatte bir +para yükseliş limitin artsın para yüklemiyorsun uygulama kendisi yükseltiyor sadece girerek yükselme hızını arttırıyorsun o kadar bitcoin gibi o da öyle idi yıllar önce şimdi almak ne mümkün
Aze1903 emineveminigi İstediğin zaman çekebilirsin 😉 Tabi çok yüksek rakam olursa 4 parça seklinde ödemenizi alıyorsunuz ☺️ Biz bı araba parası yaptık, şuan birikim amaçlı yine işin içindeyiz. Yatırdığin rakama bağlı aslında kazancın.
emineveminigi Aze1903 kuzum birde bu paribu uygulamasında seri no kısmını nkabul etmiyor sen kac hanesini yazdın acaba?
1-Prensesannesi Bendeanneoldum ben indirdim dediğiniz gibi paribu yu sonra yapmam gerekenler nedir anlatabilirmsiniz, hesap açtım, para yükleme nasıl oluyor varlıklarım 0 tl görünüyor şuanda, hesabı onayla yaptım sonra ne yapılması gerekiyor
demioz Karas transfer değil kişisel banka hesabından paparaya para yatırırsınız almaz ancak binaanceye aktarırken %1 alır