demioz Woody article şeklinde okuyorum örneğin googlea digicol token price prediction yazıp aratıyorum(dgcl fiyat tahmini) yazılanları okuyorum ardından video varsa onları izliyorum belirli bi adres yok yani bir de twitterda takip ettiğim hesaplar var
Woody demioz anladım ben de öyle bakayım o zaman. Twitter hesapları hangileri peki? Bilgi edinmek için başta onlara bakayım
emineveminigi demioz adınıza çok sevindim 😍 nasıl yapabilirim banada anlatır mısınız rica etsem? Hangi uygulamayi yuklemem gerek nasıl yapmam gerek acaba?
emineveminigi Aze1903 merhaba bende sormak istiyorum 🙈🙈 istediğimiz zaman paramızı çekebilir miyiz ? Gerçekten guvenilir değil mi siz ne kadar zamanda ne kadar kazandınız mesela🙈
Aze1903 emineveminigi İstediğin zaman çekebilirsin 😉 Tabi çok yüksek rakam olursa 4 parça seklinde ödemenizi alıyorsunuz ☺️ Biz bı araba parası yaptık, şuan birikim amaçlı yine işin içindeyiz. Yatırdığin rakama bağlı aslında kazancın.
Bendeanneoldum Elifss paribu uygulaması üzerinden yapıyorz biz farklı uygulama kullananlarda var para yatırıp coinlerden satın alıyosunuz holo almıştık biz şuan yükselişte olduğu için paramzda yükseliyo
Yingyang demioz peki bişey daha sorayım size alım satım da altındakiyada dolardaki gibi makası kaç ne kadar
Toprak2509 Bendeanneoldum ben uygulama ismi zanneettm. Baktım. Nasıl yaptınız anlatrmsnz. Üyelik filan istiyor mu uygulama
Bendeanneoldum Lnr123 paribu uygulamsını indiriyorsun canım kayıt olduktan sonra para yüklüyosun hesabına orda bir sürü coin var hangisinden almak istiyorsan ondan alıyosun holo aldık biz şuan yükselişte olduğu içinde kazandırdı
Kubra_2019 Bendeanneoldum 💪💪💪 🤑paranın altında ezoldik sabah 07.00 de 👍 grafik öğrenin derim BTC yükseldi onun etkisi çok fazla.