Yigitkubraa kuzeyveannesii kendinizi cok zorlamadan yaparsiniz ve insallah tez zamanda kilolara veda edersiniz😊
Yigitkubraa Eslemhuma evet yediklerime dikkat ediyorum kahvaltida protein agirlikli aksam da ne gemek varsa az porsiyon ve 2.5 litre su
1anne1bebe Her gün 45 dk yapıyorum acayip terliyorum yediklerimi kıstım ekmek şeker hamur türleri akşam 6 dan sonra yemek yok 2.5 litre su içiyorum
Yigitkubraa 1anne1bebe suban tam 5 kilo fazlam var versem istedigim goruntuyu elde edecegm bugun carsiya ciktim hep taktigim kemervson delikte bile bol oldu bir mutlu oldum anlatamam😅
Utkucan ErenimBalOglum maşallah ya siz hangi videoyu yaptınız kaç dakika olanlar birde ek diyet yaptınız mı
Yigitkubraa Utkucan leslie 3 mil yazani yapiyprum ..gobek icin bend eugrasiyorum ama ekstra mekik bacak kaldirma gibi hareketler de yapiyorum
ErenimBalOglum Utkucan 45 dakikalık olanı yapıyorum diyet değil de az yiyip yaptığım herşeyden yiyorum hareket bol yapıyorum bide seher akgulun kürlerini uyguladım ben Bu süreçte
Utkucan ErenimBalOglum ya doğumla beraber bir ay geçti 12 kilo gitti takıldım kaldım 62 de birde kilodan çok göbek beni rahatsız ediyor vücudum salmış gibi derdim o aslında
Kwsr Yigitkubraa 1 hafta yaptım hatta düzensiz daha 30 dk olandan . Burde if diyeti yaptım 4 kiloya yakin verdim
Utkucan ErenimBalOglum inşallah oralarda asıl incelme yaşarsak çok iyi hiçbir kıyafetin olmuyor sinirlerim bozuldu birde daha ilk çocukla yani vücudum pert😓
Utkucan ErenimBalOglum göbeğede mekik falan lazım galiba ama bir ay oldu sezaryen olalı yapsam zararı olur mu acaba