meza Yigitkubraa ekmek yemezsen bir zaman sonra yemeye başlayınca miğde kabul etmiyor dikkat et kusarn hep
meza Ben yapıyorum acayip inceldim tüm vücuttan 90 santim gitti hatta fazlası bile gitti 25 kiloyu gecik veridm
ErenimBalOglum meza ne kadar sürede inceldin canım benim mezura yokta bende alayım bugün ölçülerimi bilmiyorum hiç
Esraturkmen Yigitkubraa ben de leslie 3 mil yapıyorum 3 kilo verdim henüz biraz daha vermem lazım ama 😀 basen ve kalça çok güzel toparliyo gerçekten tavsiye ediyorum🙂
Esraturkmen ErenimBalOglum evet destekliyorum ben iki hafta da verdim. Emziriyorum o yuzden çok yemekten kesmedim 😊
Utkucan ErenimBalOglum göbeğede mekik falan lazım galiba ama bir ay oldu sezaryen olalı yapsam zararı olur mu acaba
Bng Yigitkubraa merhaba emziriyor musunuz acaba? ben emziriyorum da.aralıklı oruç yapmak istiyorum.zaten az olan sütüm de etkilensin istemiyorum.
Yigitkubraa Bng hayor emzirmiyprum ama etkilemedigini spyluyorlar bol yesillik ve su zaten daha fazla sut yapiyor
Pekmeziletahin Yigitkubraa valla bende bebeğim bi 6 aylık olsun başlıcam şimdi sadece beni emiyor o zaman hem biraz daha dikkat edip yapmaya çalışıcam 2 çocuktan fırsat bulabilirsem 🤦🏼♀️🤣
PoncikKaan Yigitkubraa sabah 1 saat kardiyo yaptım şimdi 20 dk leslie normalde 30 yapıcaktım ama dükkandan aradılar bırakmam gerekti. Akşama da bi 45 dk düşünüyorum ölçü falan almadım gözümü mutlu edecek kadar yapicam😅 bu arada diyette 2. Hafram Sporda 5. Günüm
Yigitkubraa PoncikKaan haydi bakalm masallah 😀bend ekesin kararliyim iki ayda 6 7 kilo vermem lazm ..her hafta yazalim buraya