mombeto önemli olan enfeksiyon canım. Ne zaman enfeksiyon biterse o zaman iyileşir.
şu an ne gibi sıkıntılar var hangi ilaçları kullanıyorlar? Benim babamın durumu çok ağırdı doktor acil çağırdı 5 dk sonrası için bişey diyemem dedi bi ilaç var onu deneyebiliriz dedi ama benim babam olsa ben vermezdim dedi. Doktor bunu söyledi gelde karar ver. İlaç karaborsa olmuş kimse bulamıyor. En son bi ecz bulduk 8 bin istedi tamam dedik alalım. Ben babamla konuştum ne olacağı belli değildi ama moral verdim biz berbat haldeydik. Babacım bi ilaç istediler onu kullanınca sana güç gelecek ayaklanacaksın hemen toparlancaksın 2 güne atom gibi bişeymiş dedim. Halbuki 20 tane antibiyotik kullanmaktan daha beter şişesini görsen gülerdin bu mu derdin. İlacın ilk dozunu yaptılar biz evde ölüp ölüp diriliyoruz her gün aradı hemşireler enfeksiyon yavaş yavaş düşüyordu ve hiç yan etki yapmamış diye. Normalde kusturur yürüyemez hale getiriyormuş. Uzun oldu demem o ki ne tedavi alıyorsa alsın moral verin en çok ihtiyacı olan şey bu şu an. Çooook geçmiş olsun. Enfeksiyon değerini biliyorsan bana yaz hemşire arkadaşıma sorayım gülüm