Busrabulut Simurg ikinci üniversite mi okuyorum çocuk gelişimi bana ve bebeğime katkısı çok. E halıyle biraz zor oluyor ama gayet güzel bilgiler öğreniyorum. Kitap okuyorum bebeğimle. Ev ortamında ancak bu kadar oluyor :)
AlevMelek Simurg ben de aynıyım tek yaptığım çoçuğum uyuduğunda sosyal medyayı bu aplikasyonalara bakmak çok vasıfsız haldeyim yani 🙈 home ofis iş baktım ama geri dönüş yok 😖
Simurg Betim ya çok iyi değil mi 🤣 ilerde belki bilinç altına işlediği için okuyacağı okulda hukukla ilgili bişey olursa onun için artı bi özellik olacak anlattıklarınız 🤭
Simurg Hunnes_kunnes kitap okumak isterseniz bence romanlardan başlayın. Ne tür seviyorsunuz öneri yapalım size ya da ne tür kitaplar ilginizi çeker? Ben öyle kitaplar okudum ki bitti diye ağlamak istiyordum 🤭 romanların içinde kayboluyorum gerçek dünyadan kopuyorum
Hunnes_kunnes Simurg roman türü isterim. Tarif ettiğiniz bitmesin istediğiniz kitaplarından isim verirseniz hemen almak istiyorum ☺️
Simurg YagizAlppp malesef bu pandemi çok kötü bı etki bıraktı bizde. İnşallah bebeklerimiz çok da büyümeden biter gider..
Simurg Damlalala benim de hayalim ingilizce öğrenmek. Ne güzel cabaliyorsunuz. İnşallah brbeginiz büyüdükçe hayalleriniz gerçek olacak merak etmeyin yeter ki isteyin 💐
Damlalala Simurg eğer hevesiniz varsa öğrenmemek için hiçbir engeliniz yok ❤️ Umarım hayallerimize ulaşırız ☺️❤️
Mrvmuaz Nurcannnnn kargo şirketi ile degil kargolama yapan giyim sayfasinin kargo girislerini yapiyorum. Sayfa arkadasima ait o yuzden isi ben bulmadim. Is bana geldi.
Simurg KaRboNat kitap insanın ufkunu genişletiyor o yüzden çoğu insan okumayı seviyor 🤗 çok seviyorum şöyle güzel fikirlerle yola çıkanları. Ne güzel yapmışsınız bol kazançlar dilerim
Simurg Nrgl91 aslında sizin gibi anneler varsa burada da bebeğimizin gelişimi adına yapılabilecek oyunlar etkinlikleri anlatsa bizlere ne güzel olur 🤭
Simurg balkanliyim uzay belgesellerine sardım bu ara. Kendime yeni şeyler bulmaya çalışıyorum teşekkür ederim öneriler için 💐
Simurg Anneyim_35 tabi ki okuyabilirsiniz neden olmasın bence başarırsınız unuttum diye düşünmeyin çalıştıkça aklına gelir insanın 🤗
Simurg mrsyksll ben de ikinci üniversite çocuk gelişimi istiyorum 🤗 insan çocuğu olunca daha çok şey öğrenmek istiyor.
Simurg Mihrininannesi kesinlikle çünkü yat kalk temizlik yemek yap her gün aynı şeyler bı süre sonra boşluğa düşüyor insan
Simurg -ZeynepAlya- benim de öyleydi müzik aç kulaklık tak başla boyamaya. Çok iyi hissederdim böyle yapinca 🤗