Ftmsrt mryada aaaa aynı şeylerden bahsetmişiz bende baktım çok pahalı tokalar neden ben yapmıyım dedim toptan malzeme alıp bişeylere başladım 😀
Aleynaneva Simurg 19 yaşındayım üç buçuk aylık bir bebeğim var ve üniversite sınavına başvuru yaptım kitap okuyorum sorulara bakıyorum emzirirken ya da uyuturken elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum bende 😊 annem kuaför yazları onun yanında çalışırdım baya bir şey öğrendim kursa gidicem kızım belli bir yaşa gelince belge almak için 😊😊🥰🥰 Birde Instagram’da influncer lık yapıyorum trendyoldan para kazanıyorum üç beş biseyler
Ftmsrt mryada öyle bebeğime yakın arkadşların Bebişlerine yaptım satmadım ama 😊 sizin hesabın adı ne ben bakayım tokalara 🤗
Karel10 Simurg ben tiyatrocuyum, o yüzden körelmemek adına fırsat buldukça video çekip insta ve YouTube hesabımda paylaşıyorum 😁
KaRboNat Simurg herkes kitap kitap demiş durmuş 😂 ben peynir yapıyorum yediriyorum dağıtıyorum satıyorum ..aslında bu fikir kızıma peynir yediremediğim anlardan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladı ama o zamandan bu zamana bende peynir olayı katlanarak proflaşmaya başlayınca işi pazarlamaya döktük 🙈 herkes kitap demiş bende kitap yorumumu yapayım bari 😂henüz yürümüyorken kitap okuyordum ne zaman 14 ayın sonunda yürümeye başladı işte o zaman şartlar değişti şimdi 23 aylık ve kitap okumaya kalktığımda ya önüme oturuyor ya kitabı elimden almak istiyor kendi kitapları da var bir türlü uzlaşamıyoruz sanırım biraz daha büyümesi gerekecek
Simurg KaRboNat kitap insanın ufkunu genişletiyor o yüzden çoğu insan okumayı seviyor 🤗 çok seviyorum şöyle güzel fikirlerle yola çıkanları. Ne güzel yapmışsınız bol kazançlar dilerim
Zeytinimbenim Simurg genelde öğrenciler de seviyor diğer derslere göre biraz daha hitap ediyor onlara ben de lisedeyken çok severdim 🥰 hatta edebiyat öğretmenim sayesinde okudum ben de bu bölümü 💜
Gamzeferdiemir Metinazat benimde kpss niyetim var. Yaş 31 şu an. 35 e kadar atanmam lazım 🙄 ama bebekten fırsat bulmak çok zor. Akşamları uyuduktan sonra 3-4 saat çalışsam bu sene temeli atıp seneye tamamlasam bile yeterli aslında ama resmen pilim pitiyor akşamları. 8 de uyuyan çocuk artık 10 da uyumaya başladı. Bu arada ingilizce öğrenmeye çalışıyorum sırf çocuğum için. Bu zamana kadar aklım nerdeyse artık. Çocuk olunca herşeyi yapabilirim gibi hissediyorum 😂💪
Metinazat Gamzeferdiemir sanirim yasimiz ilerledikce kitaplardan uzaklaşıyoruz. Biz zincirleri kirip elimize kitaplari almadigimiz sürece bir ilerleme kaydedemiycez gibi😔 benim da 29. Gitgide uzaklasiyormusum gibi geliyo ders kitaplarindan.
Nrgl91 Gerçekten faydalı Bi post olmuş 🤗 ben de çocuk gelişimi mezunuyum lise ve ünv eğitimimi bu alanda aldım ama gerçekten anne olunca daha fazlasını istiyor insan internetten bulduğum Bi üniversiteden 5 çeşit kurs aldım online olarak montessori yaratıcı drama oyun terapisti objektif testler çocuk resimleri analizi şimdilik kızımla sadece montessori yapıyoruz 18 aylık ve size Bi öneri gizil öğrenmeye inanın çocuğum bunu daha yapamıyor demeyin alın ikili puzzle ya da yaş grubuna göre kendiniz onun yanında defalarca yapın sonraki günlerde bakın bebeğiniz neler başarıyor 🐞 kendim için yaptığım tek şey öğlen uykusundayken bebeğim kahve içmek ve instegramda çocuk gelişimiyle ilgili sayfam var oraya yeni bilgiler yeni etkinlikler paylaşmak mesleğimi seviyorum
Kutay09 Nrgl91 Merhaba kurslar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz,bende öğretmenim. Çok güzel alanlar tercih etmişsiniz,tebrik ederim:)
Simurg Nrgl91 aslında sizin gibi anneler varsa burada da bebeğimizin gelişimi adına yapılabilecek oyunlar etkinlikleri anlatsa bizlere ne güzel olur 🤭
Atesbocegi Karatagg 30 milyon kelime Köpek gibi büyütülmüş çocuk Çocuk yetiştirme sanatı Hayat evde başlar Bağırmayan anne baba olmak Çocuklar ne ister biz ne anlarız? Bütün çocuklar iyidir
Fahriyya Simurg aynen sizin gibi ben de ( Uni mezunuyum ama çalışmak fırsatım olmadı bebek doğduktan sonra ancaq onunla onu yap bunu yap derken bi bakmışım aylar boş boş uçuyor ortada bişey yok boş oldukça internet üzerinden yabancı dil eğitimi alıyorum
Esu2419 Fahriyya bazen foruma hiç bakamıyorum. Kusura bakmayın yeni görüyorum. 16kasım da doğdu kızım.
balkanliyim Simurg ben artik daha fazla kitap okuyorum, simdilik bebegim uyurken :) ilgi alanlariniza gore degisir. Belgesel izleyebilirsiniz, ozellikle ilgilenmekten hoslandiginiz bir alan varsa zaman zaman o alana ait yayinlar okuyabilirsiniz.
Simurg balkanliyim uzay belgesellerine sardım bu ara. Kendime yeni şeyler bulmaya çalışıyorum teşekkür ederim öneriler için 💐