merveyyoruuk Tatlican Kuzu silme yaparken halıları kaldırıyor musun yoksa haritadan işaretleme mi yapıyorsun 👀
Tatlican merveyyoruuk yengem intten 2700ze aldi hatta gecen gun 2500düsmuş ordan alisveris yapanlar icin iyi bir firsat
merveyyoruuk Tatlican O kadar fark ediyormuymuş fiyatlar ya bunların 3000 den aşağı olduğunu hiç duymadım🤷🏻♀️
Tatlican merveyyoruuk evet ya yengem benden 15gun sonra aldi kardesimde itten alacak ona bilgi geliyo fiyatı düsunce
Annekeki merveyyoruuk of ovme ovme cok alasim var para gidiyo para😭alcam galiba of🤪😂 kac gundur bakip bakip neyse ya gereksizdir diyip oturuyorum😥 guzel supuruyo mu cidden ya
merveyyoruuk Annekeki En sessiz modda çalıştırdım çekim gücü az oluyor onda ama sen çıkan tüyü pisliği gör ben hiç ev temizlemiyormuşsum bir de turboda çalıştırsam ne olur acaba başka bişey demiyorum alın aldırın 😂🙈
Annekeki merveyyoruuk of deme🥺 ya benim en buyuk derdim kose mi kosem mi ne zikkimsa koltugum oyle😂cekip altini da supuremiyorum adam gibi sirf onun icin istiyorum resmen bide tabii bebek olunca resmen ev hergun supurulmek istiyo🤦🏻♀️
Elif_1309 merveyyoruuk canım tam olarak modelini yazabilir misin bu arada hayirli olsun güle güle kullan 🤗
merveyyoruuk Annekeki Kesinlikle benim evimde döküntü çok oluyordu fayanslarım çok parlak işime geldi çok memnunum🙏🏻
anneoldumkiben Tatlican ya o kadar mı. Gündelikçi alıyorum 2 haftada bir onun yerine geçermi ki. 3. Süpürge olcak alırsam 😁
Tatlican anneoldumkiben supurme konusunda gundelikci gibi bence. ama evimde mobilyalar yuksek girmedigi tozlu kalan yer olmuyor oyuzdende memnunum
merveyyoruuk anneoldumkiben Gündelikçiye vereceğiniz parayı buna verin değiyor biz uyurken sessiz modda çalıştırıyorum kalktığımda ev mis sonrada sildiriyorum gelinime 😂😂