merveyyoruuk anneoldumkiben Gündelikçiye vereceğiniz parayı buna verin değiyor biz uyurken sessiz modda çalıştırıyorum kalktığımda ev mis sonrada sildiriyorum gelinime 😂😂
anneoldumkiben merveyyoruuk gündelikçi ekti zaten bugün beni işi çıkmış. Biz de alcaz sanırım bakalm 😁
anneoldumkiben merveyyoruuk halıları toplamak lazımmış ama silmek için nasıl yaptırdınız siz. Gündelikçi yerini tutmaz da işimi hafifletir sonuçta camlar kapılar mutfak dolabı balkon yıkamıyo😬
merveyyoruuk Annekeki Kesinlikle benim evimde döküntü çok oluyordu fayanslarım çok parlak işime geldi çok memnunum🙏🏻
merveyyoruuk anneoldumkiben Ben halıları haritadan sınırlı alana ekliyorum halıların üzerine çıkmadan parke fayansları siliyor akıllı 😆 Camlar kapılar ev süpürüp silmekten kolay bana göre 😁🙈
Tatlican anneoldumkiben ben kizimdan dolayı zor gunler yasadim 1yıl . esim ve cevremdekiler bakici tutun dedi ben temizlik isleriylede kizimlada kendim ilgilenmeyi seviyorum .oyuzden mekine super fikir benim gibi düsünenlere keske kizimın agladigi zamanlarda olsaydı
anneoldumkiben merveyyoruuk ya mantıklıymış sınırlı alan eklemek halıya 👌kanıma girdiniz alcam sanırım😁
anneoldumkiben Tatlican Allah yardımcın olsun. Annelik çok zor ve güzel de. Ben de çok zorlanıyorum gerçekten normalde her işi kendim yapardım çalışmama rağmen ama bebeğimle daha çok vakit geçirmek için gündelikçi çağırıyorum artık. Bunu de deneyeceğim 😊
merveyyoruuk anneoldumkiben Aynen canım ya halıları kaldırıcaksın yada dediğim gibi böyle daha pratik herkes alsın inşallah çamaşır bulaşık makinasından sonra en önemli alet 😍😁