merveyyoruuk sukayhanacar Instagram verilmiyor canım buradan ama youtubeden baktım çözdüm şükür çok teşekkür ederim ♥️♥️
Gokceduru0642 merveyyoruuk sağ üst köşede üç nokta var oraya bastığınızda alan düzenleyici var böl birleştir yeniden adlandır gibi sekmelerle düzenlemeler yapabilirsiniz sonra istediğiniz odayı seçip sağ altta başlata bastığınızda seçtiğiniz yeri süpürür sadece
merveyyoruuk sukayhanacar Önemli değil kuzum sabah sayende çalıştırdım vallahi çok teşekkür ederim ♥️
Tatlican anneoldumkiben 2 aydır kullaniyorum aynisi benimde cok guzel evde yedek biri varmış gibi hissetiriyor bende gelinim diyorum ona😀
merveyyoruuk Tatlican Yaaa herkes çok övüyor bu modelini sevindimm memnun kalmanıza banada dün eşim süpriz yaptı beklemiyordum anca çözmeye çalışıyorum 🙈😂
anneoldumkiben Tatlican ya o kadar mı. Gündelikçi alıyorum 2 haftada bir onun yerine geçermi ki. 3. Süpürge olcak alırsam 😁
Tatlican merveyyoruuk bana xiaomi marka iyi dediler .ben tesadufen bu modeli aldım cevremdeki herkes temizligimi bildigi icin sen memnunsan kesin iyidir diyorlar😀 konusmasi türkceyede cevriliyor onuda yaoarsaniz rahat edersiniz
merveyyoruuk Tatlican Aynen canım onuda yaptım anlaşıyoruz şimdilik çocukla valla büyük rahatlık 😂 Kaça aldınız siz ☺️
Tatlican merveyyoruuk merveyyoruuk ben pahali aldimya intte uygun ama benim o konularda sansim yok inte guvenemedim ne alsam bozuk cikiyor .ben vatan magazasinda 4.000 bin siz kaca aldiniz .koltuklarin altina giryormu
merveyyoruuk Tatlican Teknosa’dan aldık biz kuzum 3.500. Aynen aynen koltuklarımın altı yüksek rahat giriyor ☺️
merveyyoruuk Tatlican Kuzu silme yaparken halıları kaldırıyor musun yoksa haritadan işaretleme mi yapıyorsun 👀
Tatlican merveyyoruuk yengem intten 2700ze aldi hatta gecen gun 2500düsmuş ordan alisveris yapanlar icin iyi bir firsat