iyilik80 Mervesrrtrkmn bizde gittik gercekten gereksiz diyet ywptirmayan iyi bir doktor iyiki gitmisiz.baska bir doktor bugdayi kestirdi bana 4 aydir yemiyordum mrger bugday alerjimiz yokmus omer bey sagyesinde farkettik😌
Mervesrrtrkmn iyilik80 hayır kabızlık kusma vardı doktor doktor gezdık çare olmadı Ömer bey çare oldu bize
Yusufalim Mervesrrtrkmn mrb bizde Ömer hocaya gideceğiz memnunsunuz dimi kabızlık ve kusma tedavisi jcin neler yaptı, ücretli sanırım muaynesi 252 TL dendi geri kalan tahliller vs ucretsizmis
iyilik80 Yusufalim bende cvp vermek istedim alerji icin gittik cok memnun kaldik. Gecti alerjimiz . Dogru yonlendirmesi sonucu cok sukur
Mervesrrtrkmn Yusufalim evet 250muayene dıger hersey ucretsız bize 1yaşında olunca gidicez suan 8aylık geçen ay goturduk.kabızlık vs için mama yazmıştı kusmasıda kesıldı tabi size Nası yol izler bilemıyorum
Yusufalim iyilik80 merhaba teşekkür ederim 💛 nasıl iyimi Ömer bey muayne ücreti veriyoruz tahliller ücretsiz dimi ? Size tahlil yapıldı mı alerji için falan
iyilik80 Yusufalim tahlil yapilmadi ama sormustum ucretsiz demislerdi. 250 tl falandi muayene ucreti. Hic beklemeden giriyorduk. Baska bi doktordan hic memnun kalmadik omer beye gittik cok iyi yonlendirdi ve gecti alerjimiz cok sukur.
Meorvy iyilik80 beni de çocuk doktorum yönlendirdi ama aradığımda randevu yok diyor siz hangi numarayı arıyorsunuz acaba?
Meorvy iyilik80 teşekkür ederim yarın yazacağım bizim bebişimiz 3 aylık size herhangi bir test yapmışlar mıydı peki gaita dışında?