Ipekkiz Nigdeli abartmak ne kelime az tepki vermişsin ne eşim ne aile umrumda olur o durumda kimse bebeğinden önemli değil kırılan kırılsın eşine söyle madem o uyarsın hiç anlayamadım bir hareket bu ya
Nigdeli Ipekkiz içime doğmuş gibi yolda eşime dedim inşallah emzirmeye kalkmamıştır diye. Saçmalama annem cahil mi dedi. Çok kötü bozuldu o da bu duruma. Üstüne gidemedim daha fazla.
Nigdeli EslemDilan eşimden bekledim tepki vermesini ama sustu. Kızamadım hiçbir şey diyemedim hala dişlerimi sıkıyorum sinirden
EslemDilan Nigdeli ozaman eşime girişirim valla çocuğum söz konusu oldumu kimseyi tanımam rabbim peygamber sabrı vermiş..
fatimas27 Nigdeli cok ıyı yapmışsınız benimki de gecen aynısını yaptım bozuldum anladı bir daha yapsın bak ortalığı nasıl karıstır yorum. Izın verme canım
Lilayda Nigdeli cok emdirmek istiyidusa git kocan emsin deseydin. Sapık midir nedir bu kadinlar ya ne meraki bu yeterince emzirmissin cocugunu buyutmussun bitmiş gitmis işte bos memeyi emdirmek neyin saçmalığı
Nigdeli Annis-ogul zaten bir iki gel gel dedi çocuk çığlık çığlığa ağlıyordu kim bilir ne yaptı çocuğuma
Annis-ogul Nigdeli tabiki de cocuk artik psikolojik olarak yıpranmış yazik bilinc altına yerleşmiştir. Yolarım vala a💩iyle kadının evime bile almam net
Seyitinannesi Nigdeli belkide tutsun diye memesine tatlı sürdü zorladı çocuğu. Kaynananız teşebbus edermi bilmem ama yapan var malesef. Nefret ediyorum bu durumdan. Bir çocuğu annesi emzirebilir ancak özel bir durum varsa süt anne olabilir. Her gelen memesini veremez yani.
dontsleppyunhappy Nigdeli ay içim bi kötü oldu. Bebek ağlamış sen üzülmüşsün, şimdi seni uyku da tutmaz. Valla bende kaynanama bırakıyorum ve benhiç dile getirmedim aklına sokmuyım diye belkide yapıyordur, Allahından bulsunlar ya.
turansmom Nigdeli seviyorlar herhalde böyle şeyleri. Banada geçen aaay benim yiğenim benim mememi hep alırdı dur torunumada deneyeyim dedi güldü tam çocuğu alıyordu. Sakın dedim çok emzirmek istiyorsan çocuk yap😂
MerveDerki Nigdeli diğer torunlarına yaptı diye senin çocuğuna yapamaz kusura bakmasın. Normal bi insan yapmaz bunu. Bi daha umarım bırakmak zorunda kalmazsın.
semaahmet Nigdeli ay öyle bişey yapicak saçının saç bırakırsam okadar büyük konuşuyorum ne bu ya meme merakı ya bide zorla yazık ya hiç mi güvenip bırakmayacaz ya ben bırakmıyorum ya bal dayıyor ya ayakta salmaya alistiruyi asla bırakmam karda yağsa ya başkasına ya hiç terbiseysiz kadin
Nigdeli Annis-ogul zaten mesafeliyim gidip gelmiyorum. O da davet etmediğim sürece asla gelmez. Ama işte çok soğuktu hastalanmasın dedim işim düştü bırakmak zorunda kaldım. Bir daha asssslaaaaaa….
Mavi19 Nigdeli utanmıyorlar malesef çoğu kaynana böyle oğulları çok kıymetli ise evlendirmesinler bizimde ana babamız var dunyaya getirdi büyüttü kimsenin kahrını çekmek için evlenmiyoruz
iklima_1234 Nigdeli Ben yapsam ruhun duymaz ne ya. İğrenç kadın! Net.. yahu sonrada torunumu neden bırakmıyor derler işte böyle rezillikler yüzünden.