tosbikannesiii 5 bucuk ayligiz sabah kalkiyor bana vuruyor uyanıyorum:) tabi ayilmam 2 3 dakika sürüyor sonra ben uzanirken alıyorum onu yuz ustu duruyor üstümde op kokla sev okşa sonra altini değiştir ellerini ayaklarini yuzunu sil altini biraz açık bırakıyorum sonra ayaklarini kesfetmesini istemisti dr altini kapatıyorum ayakları ile oynuyoruz cee ee oyunu falan egsersiz yapıyoruz 1.5 saat lik uyanıklık oluyor balkona çıkıyoruuz dışarı izliyoruz şarkı söylüyoruz 1.5 saatimiz dolunca meme de uyuyor. Sonra 40 dk uyuyor kalkıyor mama sandalyesine koyuyorum bende kahvaltı ediyorum bulasik varsa hallediyorum mama sandalyesinde oynuyor. Sonra yeniden balkon dışarı izle. 1.5 2 saat doluyor yeniden uyku. 35 40dk uykudan sonra kalkiyor bu sferr aktivite yapıyoruz oyun halisi zeka kartlari cingiraklar oturtuyorum falan yine 1.5 2 saat geçiyor uyuyor. 18.30 da uyanıyor. Babaasi gelmis oluyor onun kucağında duruyor seviyor. Biz yemek yiyoruz bizi izliyor saat 20.30da uyutmaya geçiyorum 9 gibi uyuyor. Günümüz bitiyor