Starmom 15 aylık canım oğlum bütün gün koltuk tepesinde, masaların üstünde, dolapların için de ben de peşinde🤦🏻♀️
Elfispnoglu tosbikannesiii 9 buçuk aylık bebeğim gün içinde oyun emekle çabaları yemek uyku vs derken gün bitiyor
minikannesii @tosbikannesiii 10 aylık oğlum ayaklandı artık koltuklara tırmanıyo aktivite masasıyla oynuyo emekleyerek istediği yere ulaşıyo şarkı söylüyorum o da elleri ve kafasıyla hareket edip karşılık veriyo😊
tosbikannesiii minikannesii birlikte nasıl vakit geçiriyorsunuz mesela sizin biraz daha büyükmüş yaa ne yapılır hic bilmiyorum p zaten kendi kendine takılıyor😂
Bebek2020_ tosbikannesiii evet emeklemiyor ve sizinki gibi benim bebeğimde yüzüstü durmayı sevmiyor 🤷🏻♀️ Emeklemeden yürümeye başlayan çok bebek var. Bende o yüzden ayağa kalkabilsin durabilsin diye koltuktan destek almasını öğretiyorum 🌸
tosbikannesiii OgretmenimKukla sizin gibi insanlar ne zaman bitecek yargı dağıtıp gönül kırmaya üstünüze yok canım benim belli bir kısma kadar cevap vermişim şimdi geri yazabiliyorsam mutlaka bi sebebi vardır sen beni hayatımı ne biliyorsun da kendince laf sokuyorsun lütfen söyle kaostan beslenen insanlar herseye yorum yapmasın 🤦♀️
OgretmenimKukla tosbikannesiii Hayır mübarek gün kalbinizi kırdıysam afedersiniz. Çok takıyorum bu durumu. Uzun uzun etkinlik içerikli bir msj yazdım. Tepki gelmeyince yorum yapma gereği hissettim.
tosbikannesiii OgretmenimKukla biraz rahatsızdım girip okuyamadım günlerce yazmamaZlık etmedim ki herkesin yorumu benim için çok kıymetli