tosbikannesiii 14 aylık olmak uzereyız, sabah uyanırız emdıkten sonra kahvaltı seansı pesınden etrafı toplarım kızımda benım pesımde😂 sonra ilk uyku uyandıktan sonra biraz emer pesınden oyun oynarız bebeklerını uyuturuz yemek yedırırız onlara bul tak araba boyama yaparız oyun hamurundan bıseyler yaparız mıncıklarız biraz 🐤 kıtaplara bakarız sonra oglen yemegını yer biraz camdan dısarı bakarız kuşlara cevreyı anlatırım ona tanıtırım ev işi varsa supurge tutarım vıleda kızımında kendı vıledası var kucuk o da pesımden sıler kendınce 😂😂 sonra ıkıncı uyku kalktıktan sonra ara öğün pesınden yemek yaparım ben kızımda yanımda bı ıcerı salona bı mutfaga bıraz oyuncaklarıyla bıraz dolap ıclerını bosaltır kap kacak 😂 sarkı soylerım yemek yaparken ona radyo acık oluyo zaten yanlız hıssetmesın kendını dıye sonra yine biraz oyuncaklarıyla takılırız biraz kucagımda oyunlar yaparım gülüşürüz 🥰 sonra aksam yemegı faslı sonra sofrayı hazırlayıp tekrar biraz kıtaplarına fılan bakarken babamız gelır bız yemek yerken onada meyve verırım elıne ya da bı parca ekmek onunla oyalanır biraz kucagımıza gelır sonra ben sofrayı toplarken kızım babasıyla oyun oynar ya da mutfakta ben bı yandan toplarken onlarda yanımda olur beraber takılırız sonra gece uykusuyla kapanıs 😇