Nseyma Furkansmomy neu dediğimiz nötrofil değeri, düşük olması anlamlı ama viral enfeksiyonlarda düşüyor. Siz yüzdesini yazmışsınız, sayısı kaç? Yani siz neu% olan değeri yazmışsınız, neu# olan değer sayısıdır, sayısı kaç?
Furkansmomy Nseyma 1.83 bu sefer dogru mu acaba? Listenin en asagısında bida neu diye bişey yazıyo bu rakam da karsısındaydı
Serap5252 Furkansmomy Google bakamayın en ufak bir kızarıjlık olsa kanser tehşisi koyuyor inşallah biley çıkmaz
Nseyma Furkansmomy yani nötrofil sayınız 1820. Birazcık düşmüş ama gayet normal sınırlarda 1000in altına nötropeni diyoruz, takip ediyoruz, 500ün altı yatırıp antibiyotik tedavisi başlıyoruz. Sizinki gayet normal😊
Furkansmomy Nseyma çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yoksa düşün düşün doktora gidene kadar kendimi yicektim 😍🌺
Dilekkkkkk Furkansmomy canm bizim de ne% 11 çıktı ortalama 35.55 di 🤣 doktor önemli değil dedi yani biley ifade edip etmedni doktor görsün sonra kork takılma
Furkansmomy Nseyma merhaba size de sorayım Sağlık ocagı kan damlası vermişti kullanmadım içinde paraben var diye..siz ne diyosunuz bu konuda??
Furkansmomy Ipekk merhaba bişey sorcam saglık ocagı kandamlası vermişti kullanmadım içinde paraben var diye siz ne diyorsunuz bu konuya?