Furkansmomy Zeynom33 grip değil şuan bildiğim kadarıyla ay inşallah kötü bişey yoktur teşekkür ederim canım
Furkansmomy DesorLiviya canım çok teşekkür ederim 🌺 inşallah kötü bişey çıkmaz inşallah bi bilen vardır
Lliya Furkansmomy bu tarz şeyler için internete bakmayı bırakın bence bir sürü çöp bilgi dolanıyor nette boşuna bakıp kendinizi strese sokmayın doktorun uzmanlık alanı bu gidince öğrenin kendiniz araştırmalara girmeyin bu konularda derim aynı şeyi hanileyken yapıp günlerce ağlamıştım bu değer yüksek şu demekmiş diye doktor kontrolünde çok kızmıştı alakası yok diye ondan sonra yapmadım bidaha
Furkansmomy Lliya dogru haklısın canım ama insan hemen merak ediyo bakıyo 😔 bakmayı bıraktm zaten hiç olumlu bişey yok
Ipekk Furkansmomy onlar alt gruplar yani listenin başında olan değerlerin alt grupları olarak sayılıyor tek başına anlam ifade etmez. Wbc, rbc, hgb, hct,plt değerlerini yazarsanız yardımcı olayım
Ipekk Furkansmomy değerlerin hepsi normal . Neu , wbc yazanın alt değeri . Wbc normal olduğu için o problem değil. Herşey normal görünüyor tahilide
Nseyma Furkansmomy neu dediğimiz nötrofil değeri, düşük olması anlamlı ama viral enfeksiyonlarda düşüyor. Siz yüzdesini yazmışsınız, sayısı kaç? Yani siz neu% olan değeri yazmışsınız, neu# olan değer sayısıdır, sayısı kaç?
Dilekkkkkk Furkansmomy canm bizim de ne% 11 çıktı ortalama 35.55 di 🤣 doktor önemli değil dedi yani biley ifade edip etmedni doktor görsün sonra kork takılma
Furkansmomy Nseyma 1.83 bu sefer dogru mu acaba? Listenin en asagısında bida neu diye bişey yazıyo bu rakam da karsısındaydı
Serap5252 Furkansmomy Google bakamayın en ufak bir kızarıjlık olsa kanser tehşisi koyuyor inşallah biley çıkmaz
Nseyma Furkansmomy yani nötrofil sayınız 1820. Birazcık düşmüş ama gayet normal sınırlarda 1000in altına nötropeni diyoruz, takip ediyoruz, 500ün altı yatırıp antibiyotik tedavisi başlıyoruz. Sizinki gayet normal😊
Furkansmomy Nseyma çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yoksa düşün düşün doktora gidene kadar kendimi yicektim 😍🌺