dilanbartos
[bilinmeyen] eşim de kendi dilindeki forumlarda takılıyor. Biraz benden bulaştı diyebilirim 😂 burada pek sevilmeyeceksiniz ama olsun bir azınlık sizi sever, sahiplenir. Birer insan olduğumuzu anladığımız gün bu azınlık artar da. Şimdilik kaçmam lazım eşime anlatmak İçin sabırsızlanıyorum. 😄😄
OgrtmnZz
[bilinmeyen] 😄😄😄iş adamı 🙈ya çok hoşsunuz gerçekten.kaç gün oldu doğum yapalı siz onu söyleyin bize.bakın biz de kadınız anlarız sizi.bazen lohusalık psikolojisi yaptırıyor insana böyle saçma şeyler😄
Deletedmom324
@adm
Uygulamanın adını mom&kids dıye degıstırın bari. Erkekler o zaman giremez :)
Keza happykids olarak kalacak ise herkese uygun.
Karenimmm
[bilinmeyen] girişinizi destekliyorum bebeğinizle ilgilenmeniz ve anneye destek olma çabanız takdire şayan 👏🏼 Bahsettiğiniz postlardaki yakınmaların çoğu bunu yapamayan eşlerle alakalı zaten. Sadece annelerin gün odası etiketlerini okumazsanız sizde rahat edersiniz 😁
balyanakannesielif
Ay ben şok 🤯🤯🤯
Deletedmom324
Hazalss
[bilinmeyen] gerçekten niyetiniz eşinize yardımcı olmak, gaz sancısı, emzirme vs konularda bilgi ve fikir sahibi olmak, tecrübelerden faydalanmak olsaydı böyle bir başlık açmazdınız bence. Baya baya sallamışsınız forum kullanıcılarına. Benim eşimde çok fazla araştırma yapıyor bana yardımcı olmak adına veya sadece ebeveyn olduğu için ama üye olma gereksinimi hiç duymadı. Üye olsaydı da sessiz sakin köşesinde sorusunu sorar cevap beklerdi. Bu başlığı açmak, sataşmak oluyor. Üstelik neredeyse tamamı kadın olan bi uygulamaya birden bire gelip "burası sadece sizin yeriniz değil" mesajını bu şekilde vermeye çalışmanız yanlış olmuş. Ben burda olmanızdan kendi adıma rahatsız olmadım. Ama açtığınız bu başlık beni çok rahatsız etti.
Deletedmom324
[bilinmeyen] daha sabah saat 10:00.
Aksama kadar ohoooo
#direnfatherofpars
Lonely
Deletedmom324 😁😁😁 sabah sabah güldürdün beni. 🌹🌹🌹
Nseyma
Merhaba, benim için sürpriz olmadı sonuçta kayıt olurken kadın olunacak diye bir şart mı vardı ki herkes kadın olsun? Sizin dışınızda da bir çok erkek kullanıcılar vardır eminim. Varlığınız şaşırtıcı veya rahatsız edici değil ama özel konuların konuşulması beni de rahatsız etse de bu postları eleştirenler de beni rahatsız ediyor açıkçası. Herkes birbirine saygı duymalı. Görmezden gelebilirsiniz, ben öyle yapıyorum😌 Onun dışında bir baba olarak ilgili olmanız çok hoş, evlat yetiştirmek çok zor ve meşakkatli bir süreçmiş öğrendim ki, annenin tek başına sırtlanması çok zor gerçekten tebrik ederim😊
Deletedmom115
[bilinmeyen] Gerçekten tebrik ediyorum baba olmanın en az anne kadar sorumluluğu olduğunun bilmesi lazım her babanın. Benimde eşim forumdan haberdar ama hiç girip baktığını görmedim senin işin der sürekli ama o da diğer yerlerden açar okur bebek gelişimini. Ama sizin burda ne işiniz var 🤗 Ben erkek olsam girer bakardım vaziyeti görür çıkardım hemen çünkü forum forum olmaktan çıkıp kaynana görümce gömme formu olmuş 🤗 Biz anne olarak maalesef bir şeyler paylaşmak için giriyoruz.
Arslaninannesi
[bilinmeyen] abi sen burda nazardan geberirsin. Yada herkes kocasını öldürür sen neden ilgili değilsin bak elalem happykidste geziyor diye ülkede cinayet mi çıkarmak istiyon yapma Allah aşkına zaten ülke karışık ne işin var burda 😀😀😀😀😀😀
Deletedmom324
Arslaninannesi hahahahahhahahahhahahah 🤣🤣
Gamzetrl
[bilinmeyen] sizi cani gönülden tebrik ediyorum beyefendi👏👏
Arslaninannesi
[bilinmeyen] şaka bı yana erkeklerin girmesi dedikodu açısından güzel fakat cinsellik ve mahrem şeyler açısından sıkıntılı olmuş gibi gibi
Kubraozdemirr
Arslaninannesi beyfendi zaten kadınların odasına girmiyormuş gaz sancısı diye giriyorum şu bunla kocasını basmış diye konusulmus benim suçum ne diyor adam 😂😂 haklı da yani 😂
Ozge_AyazEfee
[bilinmeyen] iyi ki geldiniz.. Belki sizin sayenizde erkekler de giriyor diye düşünüp, utanıp, daha edep haya içinde yazılar yazılır. Burası tüm EBEVEYNLER için bilgi alışverişi için var, kadınlar günü yapılsın diye değil. Saygılar
Kubraozdemirr
[bilinmeyen] karısı doğumda vefat eden veya bırakıp gitmiş yada karısına yardımcı olmak isteyen eşler var, böyle yorumlar yapmanız çok üzücü gerçekten, ki yazdıklarına da hak veriyorum bebeğim gece uyumuyor postu açılıyor aynı şeyi paylaştığımız için giriyoruz ve onun harici herşey var, tabiki de babaların anne gün odasına girmesi yasak olmalı sonuçta kadınların sohbet yeri orası, ama gaz sancısını da gün odasına açmayın lütfen ki herkes fikirlerinizden yararlanabilsin rahatça girip okusun🙏🏻
NrYlmzTsr
Ilgili bir babadan cikip kadinlarla dalasan bir erkek hanimlar, yani erkek oldugunu da sanmiyorum, zira bir erkek oturupda burada bu kadar uzun kadinlara laf anlatip, lacka bir tavir sergileyemez herhalde. Yazdigi diger yorumlar ve hakaret icerikli sozleride ortada. Okumadan mi gectiniz 🙄
Deletedmom42
NrYlmzTsr iç sesim olmuşsunuz resmen...
Tugbabsra
Deletedmom324 sorma ben sıyırdım ama ya
Arslaninannesi
Apalie
İlgili bir baba olmanız çok güzel, sizi takdir ettim ancak forum kurallarında hatırladığım kadarıyla en son "erkek üye olamaz" diye bir kural vardı
@adm @NaimeYilmaz. Sanırım üye olduğunuz forumun kurallarını okuma gereği duymamışsınız. Herkese ders vermeye çalışana kadar ilk önce sanıyorum ki kendi dersinizi çalışıp gelmeniz daha doğru olurdu. Ayrıca muhtemelen doğal seçilim sonucunda buradaki ömrünüz pek uzun sürmeyecek. Çünkü buranın bir düzeni var ve bunu siz değiştiremezsiniz ve yine ayrıca ki burada ki insanlara "yarı akademik" ders vermeye çalışana kadar bizimle bilgilerinizi paylaşsaydınız çok daha güzel olurdu.