Tugbabsra
Deletedmom324 atak haftasındayız :((
Deletedmom324
Tugbabsra bızım kı de bitmedi henüz az kaldı sıyırmama
Deletedmom42
[bilinmeyen] pardon eşinizin hesabı var mıdır varsa yüreğiniz onu da yazın bakalım örnek anne ve gelin modeli nasıl oluyormuş? :)
Tugbabsra
Deletedmom324 sorma ben sıyırdım ama ya
Sareem
Baba seçeneğini ilk gördüğümde forumdaki postlar görünmez onlarda diye mantık yürütmüştüm ☺️ Sadece bebek günlük gelişimi vs olur sanıyodum
dilanbartos
[bilinmeyen] Günaydınlar efendim. Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Benim eşimde forumlara girmeyi çok sever. Burada olmamasının sebebi Türkçe bilmiyor 😂 ama herhangi bir sorun olunca o da benim gibi forumlara girerek araştırır okur. Ben burada olmanızdan dolayı gayet memnun oldum. Eşim biraz sonra eve gelecek ve bunu hemen onunla paylaşacağım 😄😄
OgrtmnZz
[bilinmeyen] gaz problemi ,mama vs gibi konular güzide nimet internette de mevcut beyfendi.neden oralardan yararlanmak yerine %99.9u anne olan bir uygulama kullanıyorsunuz ki? Gelin görümce olayını geçtim biz burada kadın kadına özel günlerimizden,rahatsızlıklarımızdan,emzirme meselelerimizden de bahsediyoruz ve açıkçası nasıl bunları toplum içerisinde erkeklerle konuşmuyorsak sizin de Burada olmanız bence bir o kadar gereksiz.faydalanabileceğiniz bir sürü mecra var lütfen oraları kullanın.bazı şeyler artık özel kalmalı.normalleşme adı altında,eşitlik adı altında yapılan her şey toplumumuzun değerlerini alt üst etti.çalışma arkadaşlarımıza ya da komşunuza regl takvimimizden ya da yumurtlama dönemimizden bahsetmiyoruz biz.burada kadın kadına konuşuyoruz.ki bence de siz boş,işsiz bir bayansınız ve buraya vakit geçirmeye gelmişsiniz polemik yaratarak.
dilanbartos
[bilinmeyen] eşim de kendi dilindeki forumlarda takılıyor. Biraz benden bulaştı diyebilirim 😂 burada pek sevilmeyeceksiniz ama olsun bir azınlık sizi sever, sahiplenir. Birer insan olduğumuzu anladığımız gün bu azınlık artar da. Şimdilik kaçmam lazım eşime anlatmak İçin sabırsızlanıyorum. 😄😄
OgrtmnZz
[bilinmeyen] 😄😄😄iş adamı 🙈ya çok hoşsunuz gerçekten.kaç gün oldu doğum yapalı siz onu söyleyin bize.bakın biz de kadınız anlarız sizi.bazen lohusalık psikolojisi yaptırıyor insana böyle saçma şeyler😄
Deletedmom324
@adm
Uygulamanın adını mom&kids dıye degıstırın bari. Erkekler o zaman giremez :)
Keza happykids olarak kalacak ise herkese uygun.
Karenimmm
[bilinmeyen] girişinizi destekliyorum bebeğinizle ilgilenmeniz ve anneye destek olma çabanız takdire şayan 👏🏼 Bahsettiğiniz postlardaki yakınmaların çoğu bunu yapamayan eşlerle alakalı zaten. Sadece annelerin gün odası etiketlerini okumazsanız sizde rahat edersiniz 😁
balyanakannesielif
Ay ben şok 🤯🤯🤯
Deletedmom324
Hazalss
[bilinmeyen] gerçekten niyetiniz eşinize yardımcı olmak, gaz sancısı, emzirme vs konularda bilgi ve fikir sahibi olmak, tecrübelerden faydalanmak olsaydı böyle bir başlık açmazdınız bence. Baya baya sallamışsınız forum kullanıcılarına. Benim eşimde çok fazla araştırma yapıyor bana yardımcı olmak adına veya sadece ebeveyn olduğu için ama üye olma gereksinimi hiç duymadı. Üye olsaydı da sessiz sakin köşesinde sorusunu sorar cevap beklerdi. Bu başlığı açmak, sataşmak oluyor. Üstelik neredeyse tamamı kadın olan bi uygulamaya birden bire gelip "burası sadece sizin yeriniz değil" mesajını bu şekilde vermeye çalışmanız yanlış olmuş. Ben burda olmanızdan kendi adıma rahatsız olmadım. Ama açtığınız bu başlık beni çok rahatsız etti.
Deletedmom324
[bilinmeyen] daha sabah saat 10:00.
Aksama kadar ohoooo
#direnfatherofpars
Lonely
Deletedmom324 😁😁😁 sabah sabah güldürdün beni. 🌹🌹🌹
Nseyma
Merhaba, benim için sürpriz olmadı sonuçta kayıt olurken kadın olunacak diye bir şart mı vardı ki herkes kadın olsun? Sizin dışınızda da bir çok erkek kullanıcılar vardır eminim. Varlığınız şaşırtıcı veya rahatsız edici değil ama özel konuların konuşulması beni de rahatsız etse de bu postları eleştirenler de beni rahatsız ediyor açıkçası. Herkes birbirine saygı duymalı. Görmezden gelebilirsiniz, ben öyle yapıyorum😌 Onun dışında bir baba olarak ilgili olmanız çok hoş, evlat yetiştirmek çok zor ve meşakkatli bir süreçmiş öğrendim ki, annenin tek başına sırtlanması çok zor gerçekten tebrik ederim😊
Deletedmom115
[bilinmeyen] Gerçekten tebrik ediyorum baba olmanın en az anne kadar sorumluluğu olduğunun bilmesi lazım her babanın. Benimde eşim forumdan haberdar ama hiç girip baktığını görmedim senin işin der sürekli ama o da diğer yerlerden açar okur bebek gelişimini. Ama sizin burda ne işiniz var 🤗 Ben erkek olsam girer bakardım vaziyeti görür çıkardım hemen çünkü forum forum olmaktan çıkıp kaynana görümce gömme formu olmuş 🤗 Biz anne olarak maalesef bir şeyler paylaşmak için giriyoruz.
Arslaninannesi
[bilinmeyen] abi sen burda nazardan geberirsin. Yada herkes kocasını öldürür sen neden ilgili değilsin bak elalem happykidste geziyor diye ülkede cinayet mi çıkarmak istiyon yapma Allah aşkına zaten ülke karışık ne işin var burda 😀😀😀😀😀😀
Deletedmom324
Arslaninannesi hahahahahhahahahhahahah 🤣🤣
Gamzetrl
[bilinmeyen] sizi cani gönülden tebrik ediyorum beyefendi👏👏
Arslaninannesi
[bilinmeyen] şaka bı yana erkeklerin girmesi dedikodu açısından güzel fakat cinsellik ve mahrem şeyler açısından sıkıntılı olmuş gibi gibi
Kubraozdemirr
Arslaninannesi beyfendi zaten kadınların odasına girmiyormuş gaz sancısı diye giriyorum şu bunla kocasını basmış diye konusulmus benim suçum ne diyor adam 😂😂 haklı da yani 😂