DesorLiviya Tanemduygu hahaha işte hizmetçisi varmış ama adam kendi bakiyormuş cocuguna karısi yabanci şuan uyuyormuş hizmetci nerde bu arada iş adami vay be iş adami happykidste
Minnakelifim03 Deletedmom10 yok tanımiyorum ama siz boyle konusunca merak ettim psikopat gibi biseymis heralde. Aman iyikide denk gelmedim logusaliğı zor atlattım bide onla uğraşamazdım 😂😂
Arslaninannesi Minnakelifim03 vuuuv hemde ne psikopat kaç kişi kendini doğradı Müslüm babacilar gibi sinirden 😁
thelake Minnakelifim03 o bir efsaneydi o bir popiydi neyse fazla anmalayalim yine hortlar sonra bu forum çok zor günlerden geçti 🤣🤣🤣
DesorLiviya Tanemduygu ya kendi dediya eşim yabancı o bakmiyor foruma diye birde gecd 2 saat uyudu sadecd şuan uyuyor diye 😁
ErtugrulAnnesii Tanemduygu ahahahah 😂😂😂 ay ne zamandır gülmüyorum böyle baya eğlendim😂 kendisi yazdı yukarıda canım
GmzSnn Tanemduygu sık sık böyle şeyler war burda karşılaşmamak mümkün değil çocu kişinin hayatını ezberledik 🙄🙄
Deletedmom10 Deletedmom324 yalnız eltisi kocasına sarkmış bu başka post değil miydi? Bahsettiği postu merak ettim açıkcası