Tanemduygu DesorLiviya hahahsh dahs sikinti simdi benim niye hizmetcim yok diye daha cok tribe giricem 😂😂😂
DesorLiviya Tanemduygu hahaha işte hizmetçisi varmış ama adam kendi bakiyormuş cocuguna karısi yabanci şuan uyuyormuş hizmetci nerde bu arada iş adami vay be iş adami happykidste
deletedmom2200 [bilinmeyen] bir baba olarak tüm bunlara ilgili olmanız çok hoş ama bunu yapmak için boş vaktiniz varsa kitap okumanızı ve bilimsel çalışmaları makaleleri takip etmenizi öneririm. Evet kadın erkek ayrımı yok ama burası da bırakın hanımlara kalsın tabiki dedikodu yapıcak siz hiç yapmıyor musunuz 😄😄😄 Kediyi merak öldürür bence gidin alın kitabınızı kahvenizi oturun okuyun benim eşim de ilgili bir babadır ve vaktini böyle şeylere harcar 👍
Minnakelifim03 Deletedmom10 yok tanımiyorum ama siz boyle konusunca merak ettim psikopat gibi biseymis heralde. Aman iyikide denk gelmedim logusaliğı zor atlattım bide onla uğraşamazdım 😂😂
Arslaninannesi Minnakelifim03 vuuuv hemde ne psikopat kaç kişi kendini doğradı Müslüm babacilar gibi sinirden 😁
thelake Minnakelifim03 o bir efsaneydi o bir popiydi neyse fazla anmalayalim yine hortlar sonra bu forum çok zor günlerden geçti 🤣🤣🤣