Kuzey-34 senceumrumdam1 ben prima kullanıyordum bezi markette bulamayınca baby turco denemek istedim hem fiyatı bayağı uygun 2 Aydın kullanıyoruz hiçbir taşma vs olmadı ama primaya göre daha sık değiştirmek gerekiyor orası bir gerçek
Tued senceumrumdam1 7 bez denedim 8. Karar kıldım ne taşma ne sizma ne pişik migros minies kuzu hemde 30lusu 1990.
Kabakcekirdegimiray senceumrumdam1 molfix pure and soft doğduğundan beri kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık
-1590sinem Baby turco kullanıyorum inanılmaz memnunum ( Prima kullandım Molfix kullandım slepy kullandım )
senceumrumdam1 merveyyoruuk güzeller güzelim sağol ama bende malesef kızçe hiç bir bez olmadı delircem artık 😞
heyipekto senceumrumdam1 harikaaaa gerçekten bende kullananlar da çok memnun kızım 9 yatıyor sabah 8 e kadar hiç geçmiyor mis 🥰
annelikhalii senceumrumdam1 canım oglum 14 aylik doğduğundan beri molfix kullanıyorum hemde uygun fiyata aliyorum a101e sürekli 4 no 120 tane 84 tl fiyatı 5 no 100 tane 84 tl fiyatı bu fiyatlara geliyor ilk oğlumda hep prima kullanmıştım ama malum zirve yaptı prima fiyatları
senceumrumdam1 annelikhalii canım gerçekten mi ya? Tamam çok sağol molfix hiç denemedim bi de onu deneyeceğim gerçekten artık yoruldum bi beden büyük aldım o bile fayda etmedi
senceumrumdam1 Eminerd ben de şuan goonda öyleyim canım minies gibi ne anlattıysan onu yaşıyorum yoruldum
annelikhalii senceumrumdam1 dene canım mutlaka memnun kalırsın aralarda eşim sleppy almış bi paket bitene kadar mecbur kullandım ama o kadar kötüki çok kalın bez belliki hava almiyo vede bebek çiş kokuyodu
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi senceumrumdam1 Hayır evy baby normal barka evyapshoptan alıyorduk biz, bezi bıraktık tabi 4 aylıklen geçtim ve geçmeden hemen hemen er bezi denedim biz en çok bunda memnun kaldık adet sayısı diğer markalara görede hep fazlaydı.
heyipekto senceumrumdam1 canım ne demek haattta su an Trendyol da indirimde kaç numara kullanıyorsun bilmiyorum ama aylık paketler 89.90’a düştü normalde 120-110