Daffimomm senceumrumdam1 molfixin bende pure soft serisini denemiştim ama çok kalın geliyor bebeğim rahatsız oluyordu sanki normal molfix daha yumuşak pure soft serisine göre bilginee denerken göz önünde bulundur canımmm:)
senceumrumdam1 Daffimomm tamam canım çok teşekkür ederim bu molfixsin yeni çıkan bi bezi var reklamlarda onu hiç denedin mi güzel mi ?
CesurBey senceumrumdam1 sleepy ben de denedim gerçekten çok kötü bir bez prima bizde de pişik yapmıştı molfixi doktor önerdi siz bir deneyin bence memnun kalacaksınız 🌼
Eminerd senceumrumdam1 birde biz minies aldık internetten falan sipariş verdiğimizde geç gelecek olursa falan diye her gece taşırdı aklınızda bulunsun 😊 iki saat sonra çocuğun bezi taş gibi şişiyor zaten hiç sevmedik
senceumrumdam1 Eminerd minies genelde migrosta karşıma sürekli çıkıyordu ama hiç denemedim iyi ki denememişim o zaman malesef şuan ki kullandığım goon da aynı emicilik sıfır bi beden büyük aldım yine aynı
Eminerd senceumrumdam1 uygun falan ama en geç 3 saatte bir değiştimek zorunda kaldık biz öylede sık sık yeni bir paket almak zorunda kalıyorsunuz nerde kaldı ucuzluk 😊 migrosta özellikle sanal markette molfix ikinci paket bez %60 indrimli oluyor biz hep migrostan alıyoruz indirimli oldukça
Kuzey-34 senceumrumdam1 ben prima kullanıyordum bezi markette bulamayınca baby turco denemek istedim hem fiyatı bayağı uygun 2 Aydın kullanıyoruz hiçbir taşma vs olmadı ama primaya göre daha sık değiştirmek gerekiyor orası bir gerçek
hacer33 Bizde goon kullanıyorduk su 1 aydır nerdeyse sürekli çiş taşması oluyor. Bende prima premium care geçtim onunda tanesi 2 lıraya geliyor nerdeyse. Tabi onda sıkıntı yaşamıyoruz. Ama biraz lastikleri sıkıyor onunda🤷♀️
senceumrumdam1 hacer33 ya goon çok iyi diye aldım canım pişikte yapmadı Allah var ama, sürekli 3 kere yapsın taşıyor. Anlamadım gitti sanki tanıtımını iyi yapıp bi kere iki kere güzel bez üretip sonrasında salmışlar gibi olmuş
senceumrumdam1 Eminerd ben de şuan goonda öyleyim canım minies gibi ne anlattıysan onu yaşıyorum yoruldum
Serap11 senceumrumdam1 Taşma konusunu sleepy de yaşamıştım ben de. Artık geçen ay molfix aldım gayet güzelmiş. Özellikle iz yapmamasını çok sevdim, sleepy de hep lastik izi çıkıyordu bacaklarında. Rahat duruyor gerçekten tavsiye ederim molfixi.