senceumrumdam1 Kızlar normalde goon kullanıyorum ama artık memnun değilim sürekli taşırıyor sürekli değiştiriyorum yine aynı memnun kaldığınız bez var mı güzel canım annelerim 🌺☺️
Ziyangil senceumrumdam1 prima premium care veya prima pure bu ikisi bence bezlerin en iyileri bize de en iyi gelenleri
2bebelianne__ senceumrumdam1 prima premium care kullanıyorum çok memnunum ne pişik sızdırma asla yapmıyor tavsiye ederm
heyipekto senceumrumdam1 harikaaaa gerçekten bende kullananlar da çok memnun kızım 9 yatıyor sabah 8 e kadar hiç geçmiyor mis 🥰
Ziyangil senceumrumdam1 anladım canım her bebeğe her bez yaramıyor tabi ben bu ikisinden başka bez kullanmadığım için başka birşey öneremiyorum
Eminerd senceumrumdam1 gece sadece bir kere çok nadir iki kez alıyoruz altını sızma taşma yaşamadık hiç 😊 erkek bebeklerde sızma daha çok yaşanıyor sanki ama biz çoook nadirdir 6 ayda. Kaka hiç çıkmadı zaten
CesurBey senceumrumdam1 prima premiumdan molfix pure softa geçtik şu ana kadar taşırma sızdırma olmadı 👌🏼
senceumrumdam1 CesurBey molfix hiç kullanmadım bir de onu deneyeyim bimin bezini kullandım, sleepy kullandım, A101 bezini kullandım beğenmedim, prima kullandım bize yaramadı pişik oldu, goon kullanıyorum şuan oda her zaman taşırıyor.
CesurBey senceumrumdam1 sleepy ben de denedim gerçekten çok kötü bir bez prima bizde de pişik yapmıştı molfixi doktor önerdi siz bir deneyin bence memnun kalacaksınız 🌼
Daffimomm senceumrumdam1 prima premium care kullanıyorum bebeğim daha 3 aylık sızdırma lastik izi pişik taşma hiç birşey yapmıyor birçok bezi denedim en iyisi bu. Biraz pahalı geliyor belki ama diğer bezlerde 2 yada 3 kez değiştirdiğiniz süreçte primayı 1 kez değiştiriyorsunuz aynı hesaba geliyor hatta daha iyi bilee 😂
Eminerd senceumrumdam1 birde biz minies aldık internetten falan sipariş verdiğimizde geç gelecek olursa falan diye her gece taşırdı aklınızda bulunsun 😊 iki saat sonra çocuğun bezi taş gibi şişiyor zaten hiç sevmedik
Daffimomm senceumrumdam1 molfixin bende pure soft serisini denemiştim ama çok kalın geliyor bebeğim rahatsız oluyordu sanki normal molfix daha yumuşak pure soft serisine göre bilginee denerken göz önünde bulundur canımmm:)
senceumrumdam1 Sabahatylmz primanın hepsini denedim malesef pişik üstüne pişik yaşadım sonra bimin bezini denedim oda olmadı ondada pişik olcaktı kıyısından döndüm goona geçtim delircem aktif bebek hele çok kötü kullanamadım bile onu bezlerin hepsi boşa gitti