[silindi] Cheddar Onceden markete gidince alışveriş yapınca mutlu oluyordum .Şimdi gidince karalar bagliyorum hadi biz alabiliyoruz çok şükür ya alamayanlar ne olucak.🥺🥺
Cheddar [silindi] şuan orta direk bile kötü durumda ya zenginiz ya fakir ortası kalmadı. Allah yardımcımız olsun
Edanurdg [silindi] al benden de o kadar yarın gram altın almaya gidecektim cuma kızım dişten huzursuz diye gitmemiştim yükselse de sevinirim kenarda ki altınları bozdururum ama şu elimde ki nakiti altın yapsamda öyle yükselse
Caglarass Cheddar 6 TL beklemiyorum da bi anda nasıl böyle olur aklım almadı şuan. Bankalarda da güncellenmiş fiyat 😅
Cheddar Caglarass rahmetli Süleyman Demirel Türkiye için dün dündür bugün bugündür demişti yıllar evvel. Maalesef halimiz bu. :)
_ADA_ Caglarass Rus Savaş uçakları Türkiye sınırına yakın bi noktada bekleyen lojistik tırlarını vurdu. Yarın bütün piyasa alt üst olur.
Cinarinannesi00 Allah sonumuzu hayır eylesin hadi biz bir şekilde kit kanaat geçiniyoruz ama ya daha zor şartlarda yaşayanlar ne kadar acı ne kadar kötü bir tablo olmaya başladı bu durum çok yazık 😔
_ADA_ Caglarass bir şey olmaz iki gün ah vah deriz üçüncü gün unuturuz. Maşallah balık hafızamız var. Benzinin artmasına bile bana farketmiyor ben hep yüz liralık alıyorum diyenini gördük.