Naciyedinc Yurtdışında yaşasaydım türkiyeye gelip çatır çatır yerdim. Zaten bi tek onlar faydalanır bu ülkenin en güzel şeylerinden
kubraanne Boniboncuk Gerçekmi ya baktigimda 405 görünuyor eger dediginiz gibiyse cok mutlu olucam cok pahaliyken almistim suan ihtiyacim var ve cok düstü diye bozduramiyordum
Cheddar Caglarass şuan girin ve dolar almayı deneyin bakalım ne çıkacak karşınıza 🤦♀️ asya piyasalarında şuan işlemler başladı sabaha 6tlye uyanmayacağız maalesef.
_ADA_ Caglarass Rus Savaş uçakları Türkiye sınırına yakın bi noktada bekleyen lojistik tırlarını vurdu. Yarın bütün piyasa alt üst olur.
Cheddar Minnakimmm merkez bankası başkanının alınması ve yapılan hukuksuz işlemler bir gecede nelere mal oldu. Şahlandık gidiyoruz 2023e maşallah. Resmen devalüasyon yaşıyoruz
[silindi] Cheddar Onceden markete gidince alışveriş yapınca mutlu oluyordum .Şimdi gidince karalar bagliyorum hadi biz alabiliyoruz çok şükür ya alamayanlar ne olucak.🥺🥺
Caglarass Cheddar 6 TL beklemiyorum da bi anda nasıl böyle olur aklım almadı şuan. Bankalarda da güncellenmiş fiyat 😅