Woody Elfida-10 sizce ne yapabiliriz?. Keşke sözleşme kaldırılırken caydırıcı yasalar gelseydi. Hiç konuşmadık bunu
Elfida-10 Woody anneler olarak bizim elimizde doğruyu yanlışı anlatacaksın neler yapılacağını neler yapılamayacağını mesela. En çok erkek annelerine düşüyor yük malesef. Daha sonraki zamanda çıkmayacağını ne biliyoruz ? Gerçi bu insan milletine de yaranılmaz ama neyse
Woody 2cocukluanne222 evlenme mi 🙄 bir de ameliyatın vs bir sürü prosedürü var diye biliyorum. Bir de isteyen istediği ameliyatı olsun. Dini inanç gereği diyorsan da her koyun kendi bacagından asılır
Mom070 Woody 2 eşcinsel bireyin evliliğini görmemişsiniz ama ben gördüm hatta bulursam Türkiye de ilk evlilik olarakta size atabilirim.
Woody Kardelen252525 ben de sözleşme feshedildi diye mutsuzum. Yoksa? Ben? 😀 Fesihten mutsuz olan twk bir kesim yok. Kalsı ki sözleşmenin nasıl mutluluk gözyaşları ile kabul edildiğinin videolaeı var internette. Bakabilirsiniz
Woody Elfida-10 evet sonra olabilir ama aradaki zaman diliminde açık olmuş oluyor. Kesinlikle dediğinize katılıyorum bu arada
ayda17 Woody okudum ve kesinlikle destekliyorum. Kendini bilen,düşünen ve haklarını korumak isteyen her kadının da mutlaka bilgilendirilip desteklemesini gerektiren bir sözleşme.✅
Deletedmom_50 Bugün, boşanma aşamasında olduğu eşini öldüren Behzat Doğan, adliye önünde tezahüratlarla karşılandı;“ Aslansın, kaplansın”!! Son 24 saatte ise toplam 6 kadın katledilmiştir… Söyleyeceklerim bu kadar.
maggie sekiz çok doğru yazmışsınız burada bile bir çok kadın anlatın ney iş diye buradakilere soruyor halbuki 2 dknı ayır oku ölç tart kendi zekanla kendi aklınla karar ver, bir fikrin olsun maalesef sosyal medyada yaratılan algı bu sözleşmeyi herkese çok tatlı çok iyi gösterdi ama sözleşmeyi kabul etmeyen ülkeleri kimse bilmiyor neden kabul etmediklerini bilmiyor herkes kulaktan dolma dediğiniz gibi
Woody Mom070 atın ama dediğiniz imkansız. Çünkü medeni kanunda erkek ve kadın olarak geçiyor. Resmi bir şey olması mümkün değil.. Kendi aralarında eğlenmişlerdir ancak
Cokomelli Mom070 Ekin Keser diye aratırsan bulursun bacım haberi. Evet eşcinseller evet evlendik diyorlar ama kanunen bi evlilik söz konusu değil kendi aralarında birbirlerini eş seçmiş iki genç adam. Allah bunu yasak kılmış kesinlikle desteklemiyorum ama sonuçta herkes kendi davranışından sorumlu. Bunu Allah yasakladı diyip onları taşlayalım o zaman yobazlardan ne farkımız kalır? Veya eşcinsel oldukları için yaşamaya hakları yok mu korunmaya ihtiyaçları yok mu ? Bu sözleşme insan ayırt etmeden herkesi korumak için kimsenin evliliğini meşrulaştırmak için değil yorum yapmadan önce gidin sözleşmeyi bi kaç kez yavaş yavaş sindire sindire okuyun, bi kaç kez dedim hani anlamanız için..
MoRella Aytug1234 Anlamak istemeyen asıl sizsiniz ama ne yazık ki farkında değilsiniz çünkü okuduğunuzu anlamıyorsunuz ve anlamadığınız birşey hakkında yorum yapıyorsunuz. Bence sözleşmeyi tekrar okuyun anlayın ondan sonra değerlendirin.
Aytug1234 MoRella zaten okudum ve anladım lgbt sapkınlığının savunduğu arkasına sığındığı sözleşmeyı kabul etmiyorum haddini bil ayrıca bu platform Özgür bır platform karşı düşünce olunca anında okuduğunu anla bıla…. başlamayın
Woody Mom070 resmi geçerliliği yok dediğim gibi. Resmiyette lisede kendi aralarında yüzük takan çocuklar gibiler 😀
Wolverine Woody medeni kanun hükmünde bir yasa değişmediği sürece Turkiyede eşcinsel resmi evlilik söz konusu olamaz. En fazla dediğin gibi kendi aralarinda eğlenmişlerdir.
Mom070 Woody Zaten dediğim gibi resmiyette olup olmadığını bilmiyorum demiştim. Ama yine de bu tür şeylerin doğruluğu tartışılır. Sözleşme ile ilgili konuşmuyorum demek istediğim zaten üste yazılan evlilikle ilgili.
Seyitinannesi Simiyy bende okudum ve sonuna kadar destekliyorum. Zaten desteklemeyen kadın ilk önce kendini sevmiyor ve deger vermiyor demektir. (Ancak bu sözlesme 2011de sunulup 2012de imzalandı o zamandan sonra o kadar arttiki kadın ölümü. O sözlesmeye göre kadının onca hakkı varken neden uygulanmadı halhazirda zaten uygulanmayan sözlesme şimdi neden feshedildi bana bunlar çok saçma geliyor.) Benim kendi fikrime göre önce kanun değişmesi lazım yoksa sözlesme falan boş yani. 2012 den bu yana öyle bir yukseliş varki kadın cinayetlerinde görünce şaşırdım
Simiyy Seyitinannesi sözleşme veya kanun her neyse… benim canımı sıkan şey devlet bu ülkenin kadınlarını gölgesi altına almıyor. Bedevi kafasında hepsi iğrençler
WillyWonka zhnsy bırak yesin dayagini otursun aşağı ya.zaten ortalık siddet bagimlisi manyak dolu bir de böyle tiplerle canımızı mi sıkıcaz