Simiyy sonsuzmutlulukkk şöyle açıklayım kadın evde dayak yediğinde polis artık müdahele etmek zorunda kalıcak. Mağdur olan kadına devlet her türlü desteği sağlamak zorunda sağlamazsa bu devlet otoritesi suçu sayılacak. mağdur olan kadının faili ağır cezaya tabii tutulacak. kadın erkekle eşit haklara sahip olacak ayrıştırılmayacak ayrıştırmak suç sayılacak. Yani kadın kahakaha atamaz efendime söyleyim o saatte ne işi varmış işte çocuk tacize uğruyosa çığlık atsın diyen pislik zihniyete ters olan şeyler :))
Sena-bera-mira sonsuzmutlulukkk şöyle ki istanbul sözleşmesi eşcinsel evlilikler meşrulaştırılsın diyo bazı sanatçılarımızda ağlayarak video çekiyo kadına şiddet bitsin artık sözleşmeyi tekrar imzalayın diye hayatımızda o sözleşme varken hiç kadın ölmedi ya ne kafayla yapıyolar anlamak mümkün değil
Cheddar Woody kulaktan dolma şeyleri severiz toplum olarak. Okumaya vaktimiz yok ama eleştiri gırla😉 okudum ve sonuna kadar destekliyorum
sonsuzmutlulukkk Simiyy süpermiş bunun neyine karşılar Allah akıl fikir versin 😪 açıklama için çok teşekkür ederim canım
Sevinsevilin Simiyy bunun içinde erkek erkeğe kadın kadınla ilişkikeride karışılmaması filan da yazıyor galiba tam bilmiyorum ama
Nazliprensesinannesi Simiyy o nedenle onların destek olup olmaması pek bisii ifade etmiyor demek ki böyle bir yasa çıkmış kuzum geç oldu ama inşallah bisilerin önünü alırız artık
Glsmrmzn sonsuzmutlulukkk kadınları koruma adı altında dinimizde olmayan eşcinselliği normalleştirmeye çalışanlara karşıyız bizim ülkemiz müslüman bir ülkedir dini gereklilik esastır çocuklarımız var hepimizin Rabbime layık yetiştirmek nasip olsun herkese sözleşme bu zamana kadar vardı da neden Kadın cinayetleri işlendi daha da çok artarak hemde devletimiz bundan sonrasına el attı atmaya da devam edecek inşallah temennimiz Rabbim insanlara iyi ahlak versin kötü şiddete meyilli insanların kalbini yumuşatsın
SinemB Simiyy Erdoğan yasayı 2013 te kendi imzaladı bugün feshetti yasa vardı zaten fakat uygulayan kim
Mommysharkdoodoodoodoo Okudum destekleyenlerden biriydim bugün iptal edildi çok üzgünüm şu an kadınlar çocuklar ve nice mazlum insanlar için endişeli ve korku doluyum. Şimdiden yorumlarla başladılar tacizlere tehditlere malesef