Okudum ve kızım geleceği ve kendi geleceğim için bir kadın olarak destekliyordum elimden birşey gelirse yapmayada hazırım. Ama ülkemizdeki bu zihniyetle hakkımızı aramak o kadar zor ki . Bir tanıdığım isim vermeyeyim bir partiye çok yakın tahmin ederseniz hangi parti olduğunu ve buna sırf başka bir parti destek verdiği için ve kendi yakın olduğu parti red kararı verdiği için karşı çıkıyor . Okumuyor bu nedir yahu diye neyi kötülediğinin farkında bile değil oda bir kız annesi ve bana söylediği ama eşcinselliği savunuyor bilmem ne .1. Cisi benim evlatlarım veya evlatlarımızda bir seçim hakkı olarak ve vücüden sağlıki açıdan eşcinsel olabilir ( bunu savunmuyor veya karşı asla değilim ) orası çok ayrı bir konu hayvan hakları insan haklı kadın hakları evet belki eşcinsel haklarını ( ben sözleşmede böyle bir ibare rastlamadım ama )savunan ve dönemimizin başında olan parti ve şuan dada red onayı verenler tarafından 2011 de sözleşme kağıt üzerinde bu imzalandı zaten ve hiç bir işlem yapılmadan uygulanmadan yıllarca öylece durdu ve şuanda reddedildi . Ben inanıyorum ki bu sözleşmeyi okuyan kadın , anne buna karşı gelmesi mümkün değil . Ama herkesin fikri kararı kendine .