Simiyy isim olarak bakmadım canım. Sen mi yazdın ezerim yorumunu inan ki bakmadım kullanıcı adlarına öyle okudum biraz yorumları. Sadece ezerim falan tarzı yorumlar biraz yanlış geldi bana. Herkes herkesle aynı şeyi düşünmek zorunda değil diye düşünüyorum. Elbette bana karşı kötü bir yorumun olmadı biliyorum. Bu tür kavgalar bide seçim zamanı yaşanıyor koltuklarında rahat rahat oturup ülkeyi yönetmeye devam ediyorlar ama biz halk olarak birbirimizi kırmakla kalıyoruz. Olan yine bizlere halka oluyor. Sözleşmeye karşıyım bu konu ile alakalı açılan postlara da karşı olduğumu kırmadan yazdım. Ama o postlar da hep kavga çıktı. İşin acı tarafı o kavgalar bir zaman sonra din kavgasına dönüştü 🤦♀️ Ben orada sözleşmeyi destekleyen kişilere vay sen nasıl desteklersin vs gibi yorumlar da bulunmadım. Okudum geçtim. Ama biz desteklemeyen kesimlere de vay efendim nasıl desteklemezsin kadın düşmanısın canisin sığsın yobazsın gibi kelimelere maruz kalmak istemiyoruz. Sözüm meclisten dışarı. Üzerine alınma. Sevgiler.. 🌸💜