SemaNur-Muhammed Deletedmom5284 inşallah oturur bebişin 🥰aynı gün doğurmuştuk seninle hatırlıyorum dikkatimi çekmiştin 😊
Mom076 SemaNur-Muhammed bebegım suan 7 ay 16 günlük ıkı hafta once oturmaya basladı desteksiz sımdı 5 daka oturuyo sonra düşüyor 😂😂
SemaNur-Muhammed Adeviyee amaaaann salla YouTube da bi doktor var Osman gönülal izlemeni tavsiye ederim 3. Ayda yavaş yavaş az az destekli oturtun diyordu 🤷🏻♀️
Adeviyee SemaNur-Muhammed zaten kaç doktordan dinledim diyorlar oturtabilesiniz diye diyorum ben oturtuyorum diye dün kayınvalideme gittik dedim bu aralar çok huysuz iğesi mi battı ki diyor gel de kızma
Nik_mik_yok SemaNur-Muhammed benimki oturma konusunda geç kaldı .ama emekliyor ve kanarlarda ayağa kalkıp geziyordu .oturmayı sevmiyor 🤣
Beratmirac052 SemaNur-Muhammed şuan oturamaması çok normal daha yeni yeni alışıyor omurgası zaten doktorlarda 7 ayda destekli oturmaya başlayın diyor benim oğlum da 8 aylık bebeyatmaz oturtturuyorum ❣️
Yigitiminannesi SemaNur-Muhammed Acele atmeyin acelesi yokk kendini hazir hisettiginde zamani geldiginde zaten oturur
SemaNur-Muhammed Yigitiminannesi bi doktordan 8. Aya kadar oturmazsa sıkıntı dediğini duyduğum için sormak istedim 😊
Masalikoo O aylarda saniyelik oturup kendini geri atıyordu.Şuan kızım 9 ay 16 günlük ve 3-4 gündür tam olarak oturuyor diyebilirim ☺️