Ozgeruya SemaNur-Muhammed bizde 7 ay 26 günlüğüz aslinda oturuyor ama rahat hareket edemiyor karistiramiyor diye hic oturmak istemiyor 🙂
Mom356 SemaNur-Muhammed inşllah oturur endişelenme 😚bak benım kızım 16 aylık hala yürüyemiyor her şeyi geç oldu
Gamzeburkan SemaNur-Muhammed özel bir doktorumuz yok sağlık ocağında rutin muayeneleri oluyoruz bende araştırıyorum normal zaten bebeğe göre değişim gösterdiği için emeklemeden yürümeye başladı mesela 😄
Adeviyee SemaNur-Muhammed ben de 3 buçuk ay gibi oturtmaya başladım da kucağımda şimdi beş aylık bir kaç saniye oturuyor acaba erken mi oturttum diye endişe ettim de canım. Senin bebeğin de küçük daha endişe etme oturur daha
iki_prenses_annesi201 SemaNur-Muhammed şuan yeni yeni oturuyor 8 aylık kızım ama arkya atıyo bazn kndni e yastk koyrm snra bi bakrm yere uzanmş oynuyor 😂😂 hazır hissettgnde otrr cnm
Kaplan55 SemaNur-Muhammed evet Dr sordum her çocuk bir değil yavaş yavaş yastıklarla destekleyip oturtun dedi gerçi ilk çocuğum değil 3.cu ama diğerleri böyle degildi
Vedq SemaNur-Muhammed cnm benim kizim daha 20 günlükken hareketliydi suan da oyle ondan hic kilo almiyor 7 aylik 6 bucuk kilo yeni. Heryerini oynatiyor ne bulsa agzuna atiyor. Asla sirt ustu yatmayi sevmio