Seyma05 SemaNur-Muhammed biz de 7 buçuk aylığız 2 haftadır felan oturuyor ama yere boş oturtursam biraz sonra devriliyor yattığı yerden dönmüyor yüz üstü koyuyorum öyle kalıyor ağlıyor bizizmkiler yaşında yürüyen değil oturan çocuklardan olucak sanırım tembel tayfa 😂
Vedq SemaNur-Muhammed cnm benim kizim daha 20 günlükken hareketliydi suan da oyle ondan hic kilo almiyor 7 aylik 6 bucuk kilo yeni. Heryerini oynatiyor ne bulsa agzuna atiyor. Asla sirt ustu yatmayi sevmio
SemaNur-Muhammed Sevocum doktorumuz salak gibi galiba Almanya’da yaşıyorum canım koronadan tek bi kişi alıyorlar oda babası benim dilim olmadığı için
Gamzeburkan SemaNur-Muhammed özel bir doktorumuz yok sağlık ocağında rutin muayeneleri oluyoruz bende araştırıyorum normal zaten bebeğe göre değişim gösterdiği için emeklemeden yürümeye başladı mesela 😄
Papatyaseverr SemaNur-Muhammed 10-11 ken falandı tam oturduk oturuyorduk ama dengemiz bozulunca düşüyorduk sonrasında alıştı dengesi kaybolunca çatur çutur toparlıyor kendini artık 😃 merak etmeyin sıkıntı değil
SemaNur-Muhammed YasemiNYagmur1 inşallah canım bi doktor 8 aya kadar oturmadıysa sıkıntısı vardır diyordu da
Adeviyee SemaNur-Muhammed ilk ne zaman oturtmaya başladınız canım bu oturmada kaçıncı ayda oturmaya başladığının etkisi oluyor mu acaba merak ettim
SemaNur-Muhammed Adeviyee ben erken başladım canım 3. Aydan sonra yavaş yavaş destekli oturtuyordum kucağımda ama hala oturamıyor bence bi etkisi yok
Papatyaseverr SemaNur-Muhammed doktorumuz 9. Aya kadar otursun demişti ama benim paşamın keyfi ne zaman istediyse o zaman oturmaya başladı oturuyor şimdi hatta yaramazlıklara başladık bunla beraber 😀
Nohutannesi SemaNur-Muhammed çamaşır selesinin içine oturtun😇 tabanına battaniye serin yumuşak olsun, önüne oyuncaklarını koyun öyle oturtun. Devrildi, düştü derdi olmaz🌸
Avsininannesi15 SemaNur-Muhammed benim kizimda 7 bucum aylik falandi desteksiz oturmaya oturdugu yerde dönmeye başladı. Merak etmeyin
asz SemaNur-Muhammed benim oğlumda o aylar da destekli oturuyordu.tam anlamıyla devrilmeden ,düşmeden oturma olayı 8.ayda oldu ya da 8+15, 8+20 gibi canım.yani endişe edip korkma.1 ay içinde oturur.bu arada 10 aylıkta emekledi..
Mom626363 SemaNur-Muhammed 8 bucuk aylik oturmayi sevmiyo yani butun aktivite var emekleme vs hersey var oturma yok
Adeviyee SemaNur-Muhammed ben de 3 buçuk ay gibi oturtmaya başladım da kucağımda şimdi beş aylık bir kaç saniye oturuyor acaba erken mi oturttum diye endişe ettim de canım. Senin bebeğin de küçük daha endişe etme oturur daha