SemaNur-Muhammed Merhaba anneler oğlum 7 ay 19 günlük hala oturamıyor bu bir sorun olur mu acaba? Sizin bebişler ne zaman oturdu 😊
Mdogu SemaNur-Muhammed o aylarda arkasına sağına soluna biseyler koyuyordum ben bide mama sandalyesinde oturuyordu ama arkasına yine destekle tam dengesını saglayamıyordu.Bir sorun olmadı sonradan sonradan alışıyorlar
Kaplan55 SemaNur-Muhammed evet Dr sordum her çocuk bir değil yavaş yavaş yastıklarla destekleyip oturtun dedi gerçi ilk çocuğum değil 3.cu ama diğerleri böyle degildi
Beratmirac052 SemaNur-Muhammed şuan oturamaması çok normal daha yeni yeni alışıyor omurgası zaten doktorlarda 7 ayda destekli oturmaya başlayın diyor benim oğlum da 8 aylık bebeyatmaz oturtturuyorum ❣️
Sevocum SemaNur-Muhammed 7.ayına yakın desteksiz oturabiliyodu kızım her çocuğun gelişimi farklı doktorunuz ne diyor?
SemaNur-Muhammed Sevocum doktorumuz salak gibi galiba Almanya’da yaşıyorum canım koronadan tek bi kişi alıyorlar oda babası benim dilim olmadığı için
mirvey SemaNur-Muhammed 6 aylıktı oturdu simidimiz vardı bizim oturması için katıyordum 7 aylıkken tek oturabiliyordu şuan oturtabilene aşkolsun emekleme başladı bizim maymuş 😂
BalarisiYusra SemaNur-Muhammed kızım Prematüre doğması gerkene göre 6 aylıkken başladı Oturmaya ama Kronolojik olarak 7buçuk aylıktı oturduğunda desteksiz oturtabiliyor şuan bana tutunup ayaklanmaya çalışıyor 😀 daha emekleme yok kendini öne doğru atıyor emeklemek istiyor ama yapamadı daha🤷🏼♀️😊
YasemiNYagmur1 SemaNur-Muhammed 7 ay 23 günlük oturabiliyor desteksiz ama nadiren de olsa gidiyor arkaya. Öğrenir merak etmeyin her bebeğin gelişimi farklıdır. Birden öğreniyorlar sanki bi bakmışsın oturuyor
SemaNur-Muhammed YasemiNYagmur1 inşallah canım bi doktor 8 aya kadar oturmadıysa sıkıntısı vardır diyordu da
Dorukmomy SemaNur-Muhammed 6 aylıktan beri oturuyor bazen devriliyor tabi 😄 hala arada devrilir 8 ay 6 günlüğüz