Mujdeavsar CerenAsell kolik bebeğinize nasil bir çözüm buldunuz benimde 1aylik oğlum kolik ne yaptikysak gecmedi bir sürü gaz damlası aldık ama fayda etmedi
CerenAsell Mujdeavsar biz de çok damla değiştik nbl probiyotik neokolik kullandık işe yaramadı. Sonra maflor plus kullandık kusmamız için şimdi sab simplex ve lactocol kullanıyoruz böyle atlattık. He bir de en acillik olduğumuz da fitil vermişlerdi spasmo panalgine
CerenAsell ArdenTugce emzik almıyor maalesef 🥺 reflü yatağınız nasıl burdan görsel atılıyor mu bilmiyorum ama 🙁
Grejuva CerenAsell malesef bulamadık gaz damlaları kullaniyorum şimdilil fayda yok Kiloyu etkiliyormuymuş ki ya reflü bizimkide kusuyor ama kiloyu etkilemiyor sıvı mı kusuyor yoksa peynirimsi kıvam mı
CerenAsell Grejuva Grejuva her ikisi de oluyor bazen 5-6 kere üst değişiyoruz bazen fışkırıyor. Ama en çok peynirimi oluyor
humamomss Bizde 2.5 aylığız kolik ve reflü var kolik sancıları 1.5 aylıkken azaldı biraz ama reflü devam ediyor onun verdiği huzursuzluk cabamız
Seda0671 CerenAsell benim bebeğimde hem kolik hem reflüsü vardı daha mamayı içerken kusmaya başlıyordu. Aptamil AR kullandık diğer mamalara göre daha yoğun kıvamı şükür o çok iyi geldi günde 10 kez kusuyorsa Ar ile 2 kez kustu tavsiye ederim
CerenAsell Seda0671 Teşekkür ederim bizimde doktorumuz bebelac thickener önerdi dediğinize araştırırım
Seda0671 CerenAsell kusma dediysem de öle ağız dolusu değil fazlası ağzından geliyordu o şekilde yani bir sürü mama denedik en iyisi Aptamil Ar oldu
CerenAsell Grejuva gastroenteroloji bölümüne gitmemizi önerdi. Ya da dediğim gibi bebelac thickener deneyin dedi