Mrs_Mert Ummuscetinkaya daha çok baba tarafı memnun 😅 hiç kimse sarışın değil ama onlara benziyor 🤷🏻♀️
Ummuscetinkaya gizemito bacım sende nazar olmasın istiyorsan beter bi bebe diyeceksin 😂 şaka bir yana çocuk ne görürse onu alıyor gerçekten siz demek ki ona sakin ve mutlu yaklaşıyorsunuz sizi hep öyle görüyor ondan 🧿
gizemito Ummuscetinkaya İçim dışım bir bacım ahh ne çekiyorsam hep bu dilimden 🤭😬 Şimdi bunları yazdım ya yarın uyku terörü yaşarız kesin 🤣🤣🤣 Yani evet çok sakin değilim aslında ama söz konusu o olunca akan sular duruyor, insan duruluyor mecbur 🤍☺️
Gularsl07 Ummuscetinkaya 47 gunluk bebegim var babasi gibi gamzeli olsun istedim 2 yanagida gamzeli oldu Ummuscetinkaya ❤😂😂😍
mavilimorcicek41 Ummuscetinkaya erkek olacağını öğrendiğimde dedim tamam babasının kopyası geliyo siniri sıfatı herşeyi babamız 😂😂
Ummuscetinkaya mavilimorcicek41 eşinin sevmediğin huylarını düzelte düzelte büyüteceksin ne güzel bak sana benziyor ama ben daha iyisini yaptım dersin kaynananın yanında 😂😂😂
Aleynaneva Seherronya ikisini nasıl idare ediyorsun zor oluyor mu benim kafam çok karışık ya biliyor musun bende ikinci çocuğu ne zaman düşünsem bilmiyorum
Seherronya Aleynaneva zor oluyo ama aynı zamanda çok güzel 😍 ikisi bir arada büyüyecek ileriki dönemlerde rahat ederim diye düşünüyorum. Bide bana eşim çok yardımcı oluyor hafta sonlarıda annem geliyor yanıma o yüzden çok bunalmıyorum
Ummuscetinkaya emine2779 hahahahahahahah dua da her detay çok önemli tonuna kadar 😂 merak etme git gide koyulaşır benimkinin kirpipi bile yoktu nerdeyse baba esmer anne beyaz çocuk sarı 😂 ben diyordum bu çocuk benden değil diye 😂
emine2779 Ummuscetinkaya 😂😂 bizde anne sarı baba da sarı hatta benim aile komple sarı. Yine de dua ile garanti altına almak istedim 😂
Aleynaneva Valla ben mavi gözlü sarışınım eşimde esmer kara Kaş Kara göz ben dedim ki kızım kesin renkli gozlu olur kumral olur şimdi 3 aylık gözleri mavi yeşil değişiyor ve kumral
Nenvarkuzum Ummuscetinkaya aynı babasına benzeyecek demiştim ve aynı babasına benziyor benimle alakası yok 😂 hatta babasının tek yanağında gamzesi var ve ona kadar aynı 😭😂
Pnravc Ummuscetinkaya dedesi ,amcası ve babasın da hep aynı şekilde yamukluk var ve hep bunu şapkasını yapınca bende kesin benimkinin de yamuk olacak dedim oldu😂😂
Serpil2021 Ummuscetinkaya ben hamileyken gül kokladım herkes dedi leke olucak . Ben pek inanmam ama etkisinde kalıyor insan. Çok şükür yok lekemiz