Aramizamesafeler Ummuscetinkaya bende sarisin bir kiz çocuğu beklerken kapkara birsey cikti geldi 😀😀bide bnm cocugum kesin cok gazli olcak dedim bunda yanilmadm cok gazliydi
Nisaelizmom Seherronya canımm benimde bebeğim 2 aylık dünden beri kaka yapmıyor ama gazını rahatlıkla çıkarıyor sizde böyle bi durum oldu mu? Anne sütü ile besliyorum bu arada
Seherronya Nisaelizmom evet canım bizde şuan öyleyiz eskiden günde bir kaç kere yapardı geçen gün 2 gün yapmadı ama gazını çıkartıyodu sonradan yaptı
Adeviyee Ummuscetinkaya eşimin çenesi gamzeli ben de hep çocuğumun da çenesinde gamzesi olsun dedim ultrasonda da görmüştüm de doğunca da ameliyathane de dedim aynı babası gibi gamzesi var diye 😂
Ummuscetinkaya Adeviyee anneler nir şeye takılıyor ne olursa olsun onu öğrenmeli zamanı sırası önemli değil 😂 şu an var mı 😂
Seherronya Nisaelizmom yok canım yapmadım birşey sen bekle biraz sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar kaka yapmaması normal
Komiseranne Ummuscetinkaya kara bi kız bekliyoduk biz eşim esmer bende kumralım ama ikimizinde aileleri genel olarak beyaz tenli 🤣 kara bi kızımız oldu gayet beklediğimiz gibi 😍
Organikumos Ummuscetinkaya ailelerde mavi gözlü olmadığı halde ben emindim mavi gözlü olacağına söylediğimde gülüyorlardı. Ki öyle de oldu değişir dediler bu sefer de ama değişmedi 😂
Nisaelizmom Seherronya evet sadece anne sütü veriyorum canım ilk bebek olunca her şey bi soru işareti oluyor 😌
Happy-jr Ummuscetinkaya ben ve eşim sarışınız evebeynlerimiz esmer.. arkadaşlarımız hep sizin bebeğiniz çok güzel olacak sarı sarı derdi. Bende bunlar böyle diyo ya kesin kaynanama benzer kara bişi dogururum diyordum ki içimden 🤣 Kaynanamla kayınpeder karışımı bişi doğurdum.. Allah’tan severim 🤣🤣🤣🤣 kara kızım yaaaa yerim onu bennnn 😍
WillyWonka Ummuscetinkaya ben telefon ekranima bir bebek fotoğrafı koymuştum hamileliğim boyunca ona bakmıstim gerçekten de o bebeğe benziyor😀
lizgee Ummuscetinkaya babasinin kopyası olucak dedim, ki oldu😂 benden sadece gamzelerini alicak dedim, oda oldu🤩
Esra15-1993 Ummuscetinkaya bn hep dua ettim babasına benzesin hatta ikizi olsun diye hatta kuran bile hatim ettim çok dualar ettim oğlum benim ikizim olarak doğdu 🤣
Arasannesi Ummuscetinkaya kesin renkli gözlü ve sarışın olacak yani bana benzeyecek diyordum.öyle de oldu😀 eşim ve ailesi esmer bir ben böyleyim ama bana benzedi iyiki de oldu😅🥰
askdunyam Ummuscetinkaya pek mide yanması yaşamadığım İçin saçsız doğacak diyorlardı ama ben emindim saçlı doğacağına 😊 öyle de oldu kömür karası saçlarla doğdu 😂
Shira2 Ummuscetinkaya iki cocuktada cinsiyeti ögrenmedim. Ilk cocukta kesin erkek olacak demistim. Ikinci cocukta ise hic his edemiyordum ama hep kiz isimleri bakiyordum, esimde kesin kiz olacak dedi ve cok sükür bir kizimiz oldu 😂