sarilokumumm Ummuscetinkaya kesin sarışın olucak oğlum diyordum ki keltoş ve sapsarı doğdu pamuk gibi 😊🙏🏻
Ezgialp Ummuscetinkaya Kel bir bebek bekliyordum rapunzel ve renkli gözlü (değişmezse) bir kızım oldu çok şaşırmıştım doğunca😂
AzraEcemsMom Ummuscetinkaya bana benzeyecek demiştim hatta eşimle hep inatlasirdim. Ama o tuttu babasına benzedi 😂😂😂Hatta bana benzer hiçbir yanı yok ama olsun kızımın canı sağolsun 🤲🙏
Miniklord Ummuscetinkaya benim çocuğum kafasında huniyle doğar😂😂😂 deli kuduruk birşey çıkar benden dedim tamda dediğim gibi oldu😂😂😂😂😂 huni yok ama tam deli kuduruk canımıza okuyor 😂😂🤪🤪
gozdesh Ummuscetinkaya hep tipi bana huyu babasına çeksin dedim. Doğduğunda kayınvalidemin kopyasıydı , eşim de kayınvalideme çok benzer. Huyu konusunda bişey söylemek için erken 🥲
idilsMom Ummuscetinkaya eşim ve ben bebekken altın gibi sapsarı bebekler olmamıza rağmen kızımız kumral 😀 şaşırttı 🤔
ArassMom_ Ummuscetinkaya Bende çok istedim gamzeyi ve ultrason resminde gördüm herkese dedim gamzeli olacak diye kimse inanmadı oğlum bir doğdu 3 tane gamzesi var yanaklarında ve çenesinde 🥰 Inanmayanlara da güzel bir cevap oldu 😁
Edaahs Ummuscetinkaya hamileliğimi çok sakim geçirdim. Yattıö yuvarlandım kesin bebeğimde sakin olur dedim ama tam tersi çıktı 🤭🤭 iyiki yatmışım diyorum
Nerikk Ummuscetinkaya eşimin gözler yeşil olduğı için kesin yeşil gözlü olur dedim ultrason fotograflarında da aynı esime benzetiyordum gözü için dua etmiştim duayı abartmışım benden bi tek gamzelerini almış yavrum kocamı dogurdum resmen😅
Ummuscetinkaya Nerikk hahahahah yolda görürlerse hanımefendi nu çocuk sizden değil diyebilirler mi 😂😂😂
GeLiNCiKk Teşekkür ederim iyiyim. Siz nasılsınız. Ben bebeğim biraz bana biraz babasına benzer diyordum. Babasına halasına hatta kuzenine bile benziyor da nokta bana benzemiyor.Dokuz ay taşı onca şey Çek git kendinden başka herkese benze. İnsaf be insaf 🤣
BirMucizeninAnnesi Ummuscetinkaya benim göbek deliğimde ben var kızımın da göbek deliğinde beni olsun istedim ve öyle de oldu..👣❤️🥰😇🦋🌼
081220 Ummuscetinkaya doğmadan önce kesin minik bir maymuş doğurucam diyordum o da oldu çünkü midem aşşırııı yanıyordu parçalanıyor su resmen ve ben ağlardım o mide yanmalarına o derece kötüydü ve dediğim gibi de oldu😂😂 kara kaş kara göz kara saç ama bembeyaz kar gibi tenli bir küçük maymuşum olduu🥰🥰
iyilik80 Ummuscetinkaya cook hareketli olur dedim karnimdayken hic durmazdi.dogdu yine ayni kipir kipir babasina cekmis🤣
bus1 Ummuscetinkaya kesin tamamen kel sapsarı gözleri renkli olacak diyordum okadar emindim ki😅 ama siyah gözlü saçlı kumral doğdu😀iyiki doğmuş oy