Masal2102 EsrAsmin bebekken anlamaz ki ama sevsin belki 4 yaşında falan deldirilebilir ondan öncesi gereksiz bence anlamıyor çünkü
EsrAsmin Masal2102 Doğru söylüyorsunuz kendimiz seviyoruz aslında bize tatlı görünüyorlar diye istiyoruz ☺ süsü aşılıyoruz kızlar da öyle alışıp gidiyorlar işte 👍
EsrAsmin Pamuk_seker Aynen çok haklısınız ☺ ben heves ediyorum ama ya canı acırsa yara olursa sever mi sevmez mi diye çekiniyorum 😅🤷♀️
Pamuk_seker EsrAsmin yasamadan bilemezsin cani illaki acıyacak vucuduna delik aciyorlar sonucta ama anlik aciyor ben 1.sinifta deldirmistim kulağımı acidi 1 2 saat sonra gecti😀tık bitti sonra geçti suan küçük sever mi sevmez mi belli olmaz sever sonra bakmissin cikar diye aglar ruh haline bagli 😀
Atikeemre14 EsrAsmin aynen bence bekleye bılırsın acalesı yok daha kucuk kupenın ne oldugunu bıle bılmıyor benxe bırak zaman zamanla alısr ona
Zeynep_3567 Zehra25 top kupemi güvenli sizce yoksa geçmeli mi bizde 7 ayligiz deldircem bende korkuyorum yutar falan içim içimi yiyor🙄
EsrAsmin Pamuk_seker Benim babaannem iğneyle iplikle delmişti ☺ Deli gibi çığlık atmıştım acımayınca kahkahayı koparmıştım ☺ ama büyüktüm baya ondan çok korktum sanırım 😅😅🤷♀️
Atikeemre14 EsrAsmin nedenek canım rıca ederım bızım zevklerımız yuzunde onların canlarını acıtmak zorunda degılız sonucta 😘
Pamuk_seker EsrAsmin benimki tabancayla oldu ya igneyle asla annemin kide iğne ile delinmiş deliği cok büyük diyorum seninkini matkapla delmişler delikten bakinca ensesi görünüyor yemin ederim😀
EsrAsmin Pamuk_seker Sesli güldüm 😂😂😂😂🙈 Valla nenem kız torunlarını sıraya dizmişti dikiş diker gibi ipi geçirip düğüm atıyordu kulaklarımıza 😂 hayal gibi gözümün önünde..
Karens EsrAsmin yok ikisini yapmadı. Tekini yaparız korkar durmaz ve diğerini yamuk yaparız o yüzden kalsın. Büyüyünce kendi isteyince yaptır dedi
Annebali_11 13 aylık olduk bizde delirmeye korktum hep kulağınınniçine parmağını koyuyor. Doktoru gmrdğığ an aglıyo kulak delirmeye izin vermez diye korkuyorrum 3 aylıkken deldiren var çok kararsızım bende