Karens Benim 19 aylık kızım gittim deldirmeye delmediler. Ya çok küçükken gelecektin ya da büyüyüp aklı erince gel dediler. Şimdi kulağının birini yapacağız öbürünü yaptırmayın çekecek yamuk olacak dedi. Bizde yaptırmadık ama çok istiyorum
Pamuk_seker EsrAsmin 4 yas ve öncesini önermiyor doktorlar bencede olmasi gereken bu cocuklar anlamaz ceker oyun oynarken birsey olur takılır kulağında kupenin oldugunun farkina varacak yasa gelmeli hem kiz cocugu diye deldirmek zorunda degiliz isterse kendi bu sekilde sekilde ilerliyorum 21 aylik bize daha cok var😆
EsrAsmin Pamuk_seker Aslında haklısınız ama her gören soruyor sanki şartmış gibi 🤷♀️ bende geç mi kaldım diye endişe ettim .. 😂😂
Gulmrt EsrAsmin ben kıyamıyorum ya kızım yaklaşık 14 aylık sanırım asla deldiremicem kendi isterse yaptırırız ilerde 🤦🏻♀️
Belinaysmom Deldirmek istemiyorum açıkçası onun vucuduna ondan izinsiz bişey yapmak istemiyorum belki küpe takmak istemeyecek ben hiç sevmiyorum küpe fakan acı veriyor bana aklı erince kendi iradesiyle yapabilir 🙃🙏🏻
EsrAsmin Belinaysmom Haklısınız ama kızlar genelde sever ya süslenmeyi🙈😂 Bende sahte küpe yara yapıyor hep heves edip alıyorum bi gün bile takamadan hooop kenara..🤷♀️
Pamuk_seker EsrAsmin ay cevreye bakarsak agzi olan konuşuyor ablam yürütec hediye alacakti aldirmadim küpe aldi deldirip takmadim yani ben ne istersem o sonuçta icinden ne geliyorsa onu yap canim😆çevreye kaldıysak yandik hamile olursun göbeğini saklarsin karnın hic yok bebek küçük kalmis derler acarsin ayip gizle derler aman😆😆😆😆
EsrAsmin Pamuk_seker Aynen çok haklısınız ☺ ben heves ediyorum ama ya canı acırsa yara olursa sever mi sevmez mi diye çekiniyorum 😅🤷♀️
Atikeemre14 EsrAsmin benım kıZımda suan 17 aylık bende deldırmek ıstedım hatta annem kupesını dahı aldı ama bebeklerde kucukken deldırdgın zaman kulak buyudukce kupe delıgı yukarı dogru cıkıyormus bende kızım ne zaman ısterse kendı ozaman deldırsın dedım deldırsemde kızım kulaklarımı ceker cıkartmaya calısırkı ben sapka bıle takqmıyorum kızıma kupeyıde asla takamazdık galıba
Annesirintugceuzun 7 aylıkken deldirdik. Şu an 28 aylık olmak üzere. Hiçbir sorun yaşamadık. Küpelerini de seviyor. 🤍☺️
EsrAsmin Annesirintugceuzun MaşaAllah 🌸 kızlar çocuğu sever öyle cici şeyleri bende heves etmeye başladım bakalım 😍
Karens EsrAsmin yok ikisini yapmadı. Tekini yaparız korkar durmaz ve diğerini yamuk yaparız o yüzden kalsın. Büyüyünce kendi isteyince yaptır dedi
Masal2102 Açıkçası ben büyüyünce kendi isterse deldirsin mantığındayım şuanda küpe nedir anlamaz sırf süs için kendi zevkim için neden acı çektireyim ona diye düşünüyorum 🤔
Atikeemre14 EsrAsmin aynen bence bekleye bılırsın acalesı yok daha kucuk kupenın ne oldugunu bıle bılmıyor benxe bırak zaman zamanla alısr ona
Masal2102 EsrAsmin bebekken anlamaz ki ama sevsin belki 4 yaşında falan deldirilebilir ondan öncesi gereksiz bence anlamıyor çünkü
Mina_momy EsrAsmin 7 ay 7 günlük kızım daha bugün deldirdik. Hiçbirşey de olmadı şükür azıcık ağladı unuttu bile. Çok güzel oldu ama yaa 😻