babymom_3 DoganurcaN Canim ablamda ayni durum olmuştu ve bi hemsire paylasmisti bende okumustum onunla paylasmistim ve baya etkisi oldu. annem 40 gun ablamla kaldi ve eve gecti bebek asla durmadi ama ablama dedgimi yapnca durdur. Yapman gereken sicak bi dus almak ve bebiside yikamak isllakken gogusne yatirp emzirmek ikiniz ayni anda islak olcaksnz bu bebege ilk dogdugu an gbi hissettiyor ve baglanti problemini cozuyor tafsiye ederm. denersn umarm ise yarar
DoganurcaN babymom_3 ya çok teşekkür ederim kesinlikle denicem herşeyi yaparım yeterki bağımız güçlensin bebeğimle♥️
Ozbek42 DoganurcaN bir de bol bol emzirin.emzirirken ten teması kurun mutlaka bebişin eli göğsünüzde dursun
DoganurcaN Ozbek42 aynen dediğinizi yapıyo göğsüme götürüyo elini elimi tutuyo bazen de sonra da dalıyo uykuya, sorun uyanıkken bende durmaması ya onu çözemedim bi türlü
Derensk DoganurcaN olurmu ole şey daha çok yeni birkere asla yetemem diye düşünme bu hayatta ki tek bagi seninle suan.asla.bole.dusunme senden başka 100 kişi bile baksa senin kokun tenin başka sen onun annesinin teksin özelsin herzaman ole.kalicaksin evladin için bu dönem gecicek ve com güzel zamanlar sizi bekliyo.olavak hic.uzulme
DoganurcaN Edoss uyutma değil aslında sorun göğsümde uyuyo hatta beşiğe koyunca uyanıyo, sorun kucağımda vakit geçirmemesi annemlerde duruyo uyanıkken mesela, bende emiyo ve uyuyo
babymom_3 DoganurcaN Cok fazla etkisi oluyor ki ablamn bebis emmiyor anneyi ama bu temasdan sonra emmeye basladi suan 1 yasnda ve hala emiyor 🤗❤️ umarim herşey yoluna girer. kinsiz bebisinz icin en ozelsniz emin olun. En huzurlu annesiyle olr.
Dilosssss DoganurcaN sizin careniz ten tene temas. Bir battaniye altinda sizin uzeriniz ve bebis ciplak olacak sekilde sarilin, emzirin vakit gecirin. Kokunuzu alsin iyice
DoganurcaN Dilosssss denicem bakiyim yazılanları, kuzum benim aslında hep beni istiyomuş mememde uyuyo beşikte hemen uyanıyo ağlıyodu zorla uyutuyoruz beşiğinde hep göğsümde uyumak istiyomuş meğer
Dilosssss DoganurcaN besige koymayin yenidogan o annesi. Bebekler anne kucaginda uykuya dalmadan besikte uyutulursa istenmediklerini dusunurlermis. Ne zaman aglarsa al kucagina aglamasa da al, op kokla o da senj koklasin. 😊 anne sevgisi bambaska hemen atlatirsiniz merak etmeyin
DoganurcaN Dilosssss oy demeyin öyle istenmediğini mi düşündürdüm habire beşiğe koya koya kuzumu ya nasıl içim gitti anlatamam oturur buna ağlarım ben şimdi😞 hep alıyorum dinlenmediğim sürece kucağımda dolaştırıyorum sesleniyorum konuşuyorum ama o yırtınıyo ağlamaktan bende öyle debeleniyorum sakinleştirmeye işte neyse çözeriz inş bakalım
DoganurcaN E-srgt45 ya bu sabah denedim dediğinizi memede duruyo her zamanki gibi ama koynumda vs durmadı memeyi çıkardığım an ağlıyo kokumu değil meneyi istiyo sadece atletle durmuştum hem😞
E-srgt45 DoganurcaN zamanla alışacak kuzm tam böyle uykulu olduğu an emzir hem memende uyur kokonu alır
E-srgt45 DoganurcaN sakin ol kuzm alışacak sana sende ona bi bakmışsın tek hareketinden ne demek istediğini anlayacaksın harika oluyo o zmanlar
DoganurcaN E-srgt45 memede uyuyo güzelce dalıyo ama memeyi çıkardığım an tepiniyo ver diye verince de aşırı içiyo kusmaktan bi hal oluyo çocuğum, beni emzik sanıyo ya
DoganurcaN E-srgt45 ya çok sabırsızım sanırım bide ben dinleniyim uyuyim diye kaynanam ilgileniyoya çatlıyorum kıskançlığımdan uykusuz kaliyim yine ben ilgileniyim istiyorum ama devrilmek üzereyim yorgunluktan, kafayı yedim iyice🙄
E-srgt45 DoganurcaN ah kuzm ya seni çok iyi anlıyorum bnde çok kıakanıyordm herkezden kimse kucağına alsn istemiyordm